Blogit
Valkoinen Harmaja

Kotinäkymät ulospäin

Oletteko ikinä katselleet miltä kotinne näyttää ulkoa sisällepäin katsottaessa? Itse kiinnitin siihen näkymään huomiota ensimmäisen kerran eräänä kesäiltana, jolloin alkoi jo hämärtää. Ajattelin, että täytyy joskus ottaa kuvia ikkunan kautta sisälle. Tänä iltana toteutin tuon idean.

Koti näyttää mukavasti erilaiselta ulkoapäin katsottaessa. Näkymät ovat laajemmat (etenkin olohuone-ruokailutilassa) ja varsinkin pimeällä kodikkuus korostuu valaisimien ollessa päällä. Tästä näette muuten myös ensimmäiset vilaukset uudesta olohuoneen valaisimesta, josta aiemmin kirjoittelin (täällä).

Kodin erilaiset näkymät ovat minulle tärkeitä. Rentoudun, kun saan istuskella vaikkapa sohvalla ja katsella ympärilleni (jos on siistiä ;-)). Huonekalujen asettelussa minulle on olennaista se, millainen näkymä tulee ensimmäisenä, kun huoneeseen astutaan sisään tai jos sinnepäin katsellaan toisesta huoneesta. Esimerkiksi olohuoneessa on minulle tärkeää, että sohva näkyy ensimmäisenä eikä esim. tv-taso.

Semmoisia aatoksia tänä iltana… Mukavaa viikonalkua kaikille!

Kommentit (39)

 1. suvi m

  >Anonyymi: Kiitti, mukava kuulla. 🙂

 2. Anonymous

  >Hei, tosi kiva blogi sulla, maku on juuri minun mieleeni ja seuraan bloggauksiasi aina innolla!Olen aikeissa ostaa myös tuollaisen Hayn tarjotinpöydän ja siihen liittyen olisin kysynyt, että onko tuo teidän pöydä se isoin koko? Kiitokset ja mukavaa syksyn jatkoa!

 3. suvi m

  >Anonyymi: Kiitos, mukava kuulla! 🙂 Nuo meidän valkoiset Hayn pöydät ovat muistaakseni sitä keskikokoa ja musta on pienin. Pitäisi kyllä mitata ja tarkistaa, kun vaan saisi aikaiseksi… :)Mukavaa syksyä sinullekin!

 4. Ch4rlotte

  >Kaunis ja upea koti teillä! Juuri tuollainen klassinen tyyli mistä itsekin pidän.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *