Blogit
Valkoinen Harmaja

Kolmiomatto olohuoneessa (ja yksi video vaan)

Edellisessä postauksessa jo kerroinkin, että olohuoneessamme on tapahtunut pientä muutosta, kun kiinnitimme sohvamodulit toisiinsa kiinni ja vaihdoimme ns. joulumaton tilalle alunperin saunatupaan hankitun Anno-malliston* maton. Nytpä vuorossa siis kuvia pikkuisen uudistuneesta olohuoneesta.

kolmiomatto

eteinen_olohuone

kolmiomatto2

olohuone_ruokailutila

kolmiomatto4

kolmiomatto_olohuoneessa

kolmiomatto3

Onpa ihanaa pitää vaihteeksi sohvamoduleita kiinni toisissaan! Nyt tuonne sohvannurkkaan pystyy käpertymään oikein kunnolla, kun sohvamoduleiden liitoskohtaan muodostuu mukavan pehmeä nurkkaus.

Mustavalkoinen matto tuo kivasti kontrastia olohuoneeseen, mutta onpas meillä nyt kovin mustavalkoista. No, ihan kivaa vaihtelua sekin. Kevääksi haaveilen kyllä runsaista ja värikkäistä kukkakuvioiduista koristetyynynpäällisistä.

Tänään olemme kuvanneet yrittäneet kuvata teille videota taulujen ripustamisesta, kun siitä on kyselty niin paljon. Mutta eipä siitä videon tekemisestä meinannut tulla yhtään mitään, kun se tuntui niin typerältä. Mutta sitten syntyikin kaksi videota, kun kokosin kaikki mokat tähän:

Tuossa ehkä syy, miksei niitä videoita ole blogissani näkynyt, vaikka joskus meninkin niin lupaamaan. Onneksi tämä ei ole vakavaa puuhaa. 😉 Saatiin lopulta se oikeakin video aikaiseksi ja postailen sen joskus myöhemmin tällä viikolla…

Mukavaa loppiaisiltaa!

* Annon matto saatu aikoinaan blogiyhteistyöstä Kodin Ykkösen kanssa.

Translation: I’ve changed the area rug in our living room and we also attached the sofa modules together to form a corner sofa. It’s so cosy! Our home is very black-and-white right now, but it’s a nice change. However, for spring I’m craving for flower patterned pillow covers with rich colours.

Kommentit (56)

 1. Hay

  Osaat ilmaista itseäsi hyvin kirjoittamalla ja onhan tuo videointi niin epätodellinen kokemus kenelle tahansa. Ihana olohuone. Se on kyllä muuttunut huimasti viime syksystä ja ihan vanhoja juttuja pyöräyttämällä. Siitä pidän, ettei aina tarvi olla uutta ja pyrin itsekin, että mattoja ja huonekaluja voi siirrellä huoneesta toiseen. Näyttää ihan erille ja piristää. Oikein mukavaa vuotta 2014!

  • suvi m

   Niinpä, pitää yrittää tehdä uusia yhdistelmiä jo olemassa olevista jutuista. Mukavaa vuotta sinullekin! 🙂

 2. Cinnabaria – Valkoinen Koti

  Kiitos ihanan piristävästä videokoosteesta! 🙂

  Enpä muuten tiennytkään, että tuota kolmiomattoa on saatavana myös noin isossa koossa, 200×300?

  • suvi m

   Eipä kestä. 😉
   Jep, tuo kolmiomatto on iso. Muistaakseni juuri tuo 200×300 koko.

 3. WhiteLily

  Ihana video hei! 🙂

  Olen vakkari blogisi seuraaja, aivan ihana, valoisa ja käytännöllinen koti teillä. Paljon inspiraatiota saanut ja ideoita tulevaisuuden varalle.

  Meillä rakennusurakka alkaa keväällä ja nyt olen mietiskellyt mm. Ikkunoita. Voisitko kertoa, millaiset ikkunat teillä on? Kiinteät ikkunat joka huoneessa? Onko tuuletusikkunoita? Miltä firmalta ko. ikkunat ovat? Kiitos, jos viitsit infota 🙂

  • suvi m

   Kiitos, mukavaa jos olet saanut täältä ideoita. 🙂

   Meillä on kiinteät ikkunat joka paikassa (paitsi lasten wc:ssä). Tuuletusikkunoita ei tarvita, kun on koneellinen ilmanvaihto. Ja jos haluaa tuuletella, niin voi aukaista terassien ovet vaikka. Ikkunat kuuluivat Kannustalon talopakettiin – ovat muistaakseni Skaalalta.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *