Blogit
Valkoinen Harmaja

Kokemuksia kuivaavista pesukoneista?

khh-1474

Meillä oli eilen vähän erilainen perjantai-ilta. Hääräsimme viikkosiivouksen parissa, kun huomasimme, että kodinhoitohuoneen lattialla on vettä. Pesukone oli päästänyt ison lammikon lattialle! Onneksi huomasimme sen melkein heti, kun kone oli laitettu päälle.

khh-1465

khh1-768

Talvella kerroin Snäpin puolella, että pesukoneemme ja kuivausrumpumme reistailee.  Tuolloin pesukone ei tyhjentänyt vettä itsestään pois, joten pyykit jäivät märiksi ja tästä seurasi se, että kuivausrumpu ei kuivannut pyykkiä kunnolla. Putsasimme molemmat koneet huolellisesti ja näytti siltä, että ne toimivat. Kunnes nyt.

khh-1475

Hankimme meidän Miele-pyykinpesukoneen viisitoistavuotta sitten, kun saimme opiskelut päätökseen. Kuivausrumpu hankittiin häälahjarahoilla pari vuotta myöhemmin. Eli melko iäkkäitä koneita molemmat, mutta eikös Mielen koneille luvata 20 vuoden toiminta-aikaa?

khh_allas

Viidessätoistavuodessa koneet ovat kehittyneet huimasti ja nyt markkinoilla on myös kuivaavia pesukoneita. Minä aloin nyt haaveilla sellaisesta. Pääsisimme eroon pesutornista ja saisimme lisää laskutasoa kodinhoitohuoneeseen. Se helpottaisi pyykin lajittelua huomattavasti. Kuulemma kuivurit eivät nykyisin kutista vaatteitakaan niin paljon…

Onko teillä kokemuksia kuivaavista pesukoneista? Mielelläni kuulisin oikeita käyttökokemuksia tai suosituksia.

P.S. Eikö olekin ihanan hellyyttävä Hellä Mietonen shampoo-pullo?

Kommentit (24)

 1. m

  En ole ikinä omistanut kuivuria, koska olen sitä mieltä et pesutorni kauhea hökötys. Nyt kuitenkin ostimme kuivaavan LG:n koneen. Ei mitään valittamista. Myyjä hölmönä kysyi et onko tilan puute, kun et ota pesurornia. Joo ei ole.

  • suvi m

   Mekin olemme todella tyytyväisiä LG:n kuivaavaan pesukoneeseen ja on ihanaa saada lisää laskutilaa kodinhoitohuoneeseen. Saa nähdä kestääkö LG yhtä monta vuotta kuin vanha Mielemme…epäilen.

 2. Sirri

  Kuivausrumpu satunnaisessa käytössä (kesällä kuivaan kaiken ulkona, talvella lakana- ja pyyhepyykin rummussa), joten harkinnassa kuivaavan pesukoneen hankinta tilan säästämiseksi…joten kiinnostaa kokemuksesi nyt kun teillä on kuivaava pesukone ollut jo useamman kuukauden käytössä 🙂

  • suvi m

   Aikeissa on kirjoitella kokemuksista oma postaus… Sen verran voin jo sanoa, että olemme olleet kyllä oikein tyytyväisiä hankintaan. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *