Blogit
Valkoinen Harmaja

Koiranputket

Kauniit vaaleanpunaiset pionit ovat nyt lakastuneet ja kävin niiden tilalle poimimassa koiranputkea tien varrelta. Vain yhdellä erilaisella kasvilla muuttuu olohuoneen ilme jo melko huomattavasti.

Täällä 2/4 osaa perheestä on päivätorkuilla ja taidanpa liittyä seuraan…

Leppoisaa sunnuntaita!

Translation:
I took these pictures to show how much difference flowers make in the room. Before I had pink peonies in the living room (see here) and now that they have withered, I replaced them with cow parsley that I picked not a far away from our house. Have a nice Sunday!

Kommentit (12)

 1. Celina

  Teillä on vaan aina niin super kaunista 🙂

  • suvi m

   Kiva jos olet sitä mieltä. 🙂

 2. Lotta

  Hei! Onko tuo teidän Tolomeo-valaisimen varjostin kumpaa niistä materiaalseista (höh, en nyt muista, toinen on paperia ja toinen ei, vissiin…)? Se on todella kaunis. Mistä olette hankkineet?

  • suvi m

   Meillä on se paperivarjostin. Ostettiin Sisustuksen Koodista. Ollaan kyllä tykätty Megasta oikein kovasti. 🙂

 3. Niina

  Oi, teillä on niiin kaunis koti! Onko tuo matto luonnossa paljonkin tummempi, näyttääkö isossa huoneessanne vaaleammalta. Minua niin himottaisi tuo matto, mutta miltähän näyttäisi pienemmässä ja pimeämmässä tilassa?

  • suvi m

   Matossa on enemmän valkoista kuin mustaa ja kuvakulmasta riippuu kuinka vaalealta/tummalta se näyttää. Kyllä uskon, että se sopisi pienempäänkin tilaan. 🙂

  • elli

   Olin just tulossa kysymään samaa kuin Niina. Matto on himottanut jo pitkään (jo ennen kuin sinä hankit sen, joten en matki :D), mutta koska se tulisi paaaaaljon pienempään tilaan, olen edelleen kahden vaiheilla… Koska kuitenkaan parempaa ei ole löytynyt, pitää matto ehkä laittaa tilaukseen lomien jälkeen.

  • suvi m

   Voin kyllä lämpimästi suositella tätä mattoa. Loistava hinta-laatusuhde.

 4. Sanna/KOTI -kullankallis

  Jälleen niin kaunista, luonnonkukat tuo ihanan kesäisen fiiliksen vaikka ne vaaleanpunaiset pionit olivat myös todella kauniit.

  Blogissani pieni tunnustus sinulle, jos haluat kurkata http://koti-kullankallis.blogspot.fi/2012/07/kesa-kauneimmillaan.html

  • suvi m

   Kiitos tunnustuksesta! 🙂
   Jännästi saa erilaisilla kukilla luotua erilaisia fiiliksiä.

 5. Anu

  Onpas nättiä:) Mistä ovat mukava sohva ja sohvapöydät? Tyylikkään yksinkertaiset – tykkään:))

  • suvi m

   Kiitos. 🙂 Sohva on Adean ”Band” malli ja pöydät HAY:n valmistamat. Niitä saa esim. Sisustuksen Koodista Turusta. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *