Blogit
Valkoinen Harmaja

Kodin kevätpäivitys Ellokselta (+arvonta)

Lempivuodenaikani alkaa olla käsillä: kevät! Keväisin innostun sisustamaan kotia vieläkin suuremmalla innolla kuin muina vuodenaikoina. Keväistä tunnelmaa saa loihdittua kotiin ihan pienilläkin jutuilla: vehreät oksat maljakkoon, raikas uusi matto vaikkapa keittiöön tai muutama uusi koristetyynynpäällinen olohuoneeseen. Kävin läpi Elloksen sisustusvalikoimaa kevättä silmällä pitäen ja poimin sieltä seitsemän avaintuotetta ajankohtaiseen sisustukseen. Toki valitsin myös jotain kivaa teille arvottavaksi.

ellos_inspis

Elloksen kevät näyttää ihastuttavalta! Kauniita maljakoita, trendikkäitä tekstiilikuoseja sekä laaja valikoima verhoja. Upeasti stailattuja kuvia on miellyttävä selata ja miettiä mitkä tuotteet sopisivat parhaiten omaan kotiin. Lopulta päädyin valitsemaan nämä seitsemän avaintuotetta kevääseen:

seitseman_kevattuotetta

1. Lasinen kattovalaisin / 2. Rafaela-tyynynpäällinen ja sen kanssa Ellos e-Basics-pellavatyynynpäälliset / 3. Time-seinäkello / 4. Cosmos-maljakko / 5. Agnes-sohvapöytä / 6. Pyörällinen Morris-hylly / 7. Linie Design ”Kiona”-matto

Sohvapöydän yllä roikkuvat valaisimet tuntuvat tällä hetkellä kovin trendikkäiltä ja itsekin haaveilen sellaisesta. Elloksen lasinen kattovalaisin on muotoilultaan ajankohtainen ja sopisi hyvin tunnelmavalaisimeksi olohuoneeseen. Läpinäkyvyyden ansiosta se ei loisi liian raskasta vaikutelmaa.

Olen innokas sisustamaan koristetyynyillä, tiedätte sen. Niillä saa niin kätevästi ja nopeasti muutettua tilan tunnelmaa. Erilaiset kasviaiheet ovat erityisen trendikkäitä tänä vuonna ja löysinkin Elloksen valikoimasta ihastuttavan Rafaela-tyynynpäällisen, jossa on hienostunut viidakkokuosi. Kauniin hillitty samean turkoosi väri sopii hyvin kevääseen olematta liian räikeä. Rafaela-tyynyn pariksi sopisi hyvin e-Basics sarjan pellavatyynyt tumman turkoosissa sävyssä.

Pyöreät muodot tuntuvat olevan erityisen pinnalla tällä hetkellä. Mikäpä onkaan helpompi tapa lisätä sisustukseen pyöreitä muotoja kuin kello. Se pitää myös huolen ettet myöhästy. Time-seinäkellon hienostunut ulkoasu viehätti minua samoin kuin ripaus kullan sävyä.

Voiko kauniita maljakoita olla liikaa? Minusta erilaiset origamimaiset muodot näyttävät todella kauniilta maljakoissa ja niinpä poimin Cosmos-maljakon heti seitsemän tuotteen kollaasiini. Yksittäiset leikkokukat tai oksat näyttävät kauniilta tällaisissa kapeissa, pullomaisissa maljakoissa ja tuovat ripauksen kevättä kotiin.

Olohuoneen ilme muuttuu paljon myös vaikkapa sohvapöytää vaihtamalla, kuten olen demonstroinut aiemmissa postauksissani. Elloksen sohvapöytävalikoimasta silmäni iskeytyi erityisesti Agnes-sohvapöytään. Yksinkertainen muotoilu ja ripaus lämmintä puunsävyä viehättävät. Musta kansi toisi sopivasti kontrastia vaaleaan sisustukseen.

Tarjoiluvaunut ovat nousseet jälleen sisustussuosikeiksi. Eikä syyttä, onhan tarjoiluvaunu todella monikäyttöinen huonekalu! Elloksen valikoimasta poimin mukaan Morris-tarjoiluvaunun. Se sopisi yhtä hyvin keittiöön, kylpyhuoneeseen kuin vaikkapa olohuoneen sivutasoksi. Näin jo mielessäni kuinka monella eri tavalla tuota tarjoiluvaunua voisikaan hyödyntää sisustuksessa ja tavaroiden kauniissa säilytyksessä.

Yksi tapa uudistaa kodin ilmettä on vaihtaa mattoa. Nyt Elloksenkin valikoimasta löytyy suosittuja Linie Designin mattoja ja löysinkin sieltä heti uuden suosikin: Kiona-maton, jota saa kolmessa eri värissä. Tämä turkoosi sopisi todella kivasti keväiseen olohuoneeseen. Pitäisikin uskaltaa valita joskus jotain muuta kuin mustavalkoista.

Tästä yhdistelmästä muodostuisi minusta tosi kiva sisustus! Tuotteita valitessani en osannut aavistaa, että turkoosi olisi se väri, joka yhdistäisi kollaasiin valitsemiani tuotteita. Mutta tuossa sameammassa sävyssä turkoosi näyttää todella tyylikkäältä ja kevätkotiin hyvin sopivalta.

voita_tarjoiluvaunu

Sain myös valita yhden avaintuotteista teille arvottavaksi. Päätin valita tämän Morris-tarjoiluvaunun, sillä se sopii tyyliltään monenlaiseen sisustukseen sekä hyvin moneen käyttötarkoitukseen.

Näin osallistut arvontaan:
Jätä kommentti tähän postaukseen lauantaihin 7.3.2015 klo 23.59 mennessä.

Muista täyttää kommentointilomakkeen sähköpostikenttä, jotta tavoitan sinut mikäli arpaonni suosii juuri sinua. Sähköpostiosoitteita ei julkaista, mikäli osoite on kirjoitettu sille varattuun kenttään.

ARPAONNEA!

EDIT: ARVONTA-AIKA ON UMPEUTUNUT. VOITTAJA JULKISTETAAN PIAN.

BlogiyhteistyoYhteistyössä:

ellos

Kommentit (476)

 1. Sanna

  Hei! Tuo ihana tarjoiluvaunu oli jo bongattu Ellokselta ja lisätty toivelistalle, joten ehdottomasti mukana arvonnassa 🙂

 2. Johanna

  Kiitos, sinä olet saanut minutkin vihdoin innostumaan blogien selailusta! Tai oikeastaan koukuttanut minut niihin… 🙂

 3. tuija

  Tarjouluvaunun tarvisinkin!

 4. Eeva

  Tuollainen olisi ihana! Osallistun arvontaan!

 5. maia

  Matto on erityisen kiva valitsemistasi tuotteista! Mukana arvonnassa.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *