Blogit
Valkoinen Harmaja

Kissanpäivät

Tänään olen touhunnut koko päivän: siivonnut, järjestellyt paikkoja ja ottanut kuvia. Tuo yksi taas on nukkunut ihan koko päivän nojatuolissa. Välillä vähän raottanut vain silmiään ja kehrännyt, kun olen ohimennen käynyt rapsuttelemassa.

IMG_1976

IMG_2136

IMG_1981

IMG_2140

IMG_2155

IMG_2146

IMG_2159

IMG_2161

Äsken siirryin makkariin käsittelemään kuvia, niin tietenkin tämä yksi seurasi perässä. Ruokakupin kautta kuitenkin. Nyt on sitten hyvä torkkua taas. Pehmis tietää mitkä ovat elämän nautinnot: nukkuminen ja syöminen. Ja toisella kissakaveruksella sama kaava: Viivi vaan viihtyy paremmin jossain syrjemmässä.

Pitäisi itsekin ottaa mallia noista kahdesta. Viettää joskus sellaista kissanpäivää: hengailla vain pyjamassa, katsoa leffoja, nukkua monet päivätorkut ja tilata ruuaksi vaikka pizzat kotiinkuljetuksella. Olisipa mukavaa! Joskus.

Hyvää eläintenpäivää!

Translation: Our cats know how to enjoy life.

Kommentit (29)

 1. Lisa

  Voi miten iloiselle tuulelle tulin tästä postauksesta. Kisut ovat niin ihania!

  • suvi m

   Onpa mukava kuulla! 🙂 Kissat ovat kyllä niin hauskoja otuksia. Pidän kyllä koiristakin ja oikeastaan kaikista eläimistä…

 2. Mimosan kotona

  Oi kuinka ihana Pehmis! Kissat tosiaan tietävät, mikä on elämässä tärkeintä. Samat nautinnot on meidänkin Mimosalla eli syöminen ja nukkuminen. Tosin vielä on pikkuneidillä sen verran vähän ikää, että leikkiminen on kolmas tärkeä elämäntehtävä.

  • suvi m

   Teidän Mimosa on niin söpö! Juuri Mankullekin näytin Mimosan kuvia, että katso kuinka ihana kissa. 🙂 Kyllä tulee kissakuume! 😀

 3. Saila

  Voi miten suloinen kisuliini! Ja nuo ihanat kuvat vain todistivat minulle sen, että minun olisi pitänyt syntyä kissaksi. Tai karhuksi (se talviuni!)… Tai edes jonnekin lämpimään auringon alle.

  • suvi m

   Heh, kissana kelpaisi kyllä olla jos sattuu pääsemään hyvään kotiin. 🙂

 4. Heidi

  Voi että miten ihana Pehmis-kuva taas! Rakastan niitä. Kyllä kissat tietää miten matalapainepäivä pitää viettää!

  • Heidi

   Piti vielä lisätä, että olen päättänyt seuraavassa elämässä ryhtyä kissaksi:)

  • suvi m

   Nämä kuvat oli pakko ottaa muun hääräilyn ohella. Pehmis nukkui niin nätisti tuossa nojatuolissa ja ihmettelin että miten hän jaksaakin nukkua ihan koko päivän! 🙂 Kyllä kotikissana kelpaisi olla.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *