Blogit
Valkoinen Harmaja

Kirsikkapuu kukkii

Joku ehkä kummastelisi, että mitä ihme risuja olen raahannut kotiin maljakkoon. Eteisessäkin oli oikein risukasa.

risut

kirsikanoksat

kukkii

kirsikkapuunoksat

Mutta ehkä se ei enää ihmestytä, kun oksiin on alkanut puhjeta lehtiä ja kukkasia. Nämä ovat nimittäin kirsikkapuunoksia. Aivan ihana pieni, ja ilmainen, kikka tuoda kevättä kotiin!

Ruokailutilan pöydälle olen asetellut toiset oksat, kuten viime aikaisista kuvista olette saattaneet huomata. Ne ovat syreeninoksia. Niihin ilmestyi näkyvät nuput jo aiemmin ja nyt näkyy pieniä kukan alkuja. Ostin jonkin aikaa sitten kukkakaupasta syreeninoksan, joka kesti hyvänä yhden päivän. Uskon, että nämä omat syreeninoksat kestävät paremmin. Ja ovathan ne jo nyt kestäneet viikon verran.

syreeninoksat

syreeninoksa

Terveiset muuten kaikille viikonlopun blogigaalajuhlijoille! Minä jään kotiin viettämään meidän pikkuneidin synttäreitä, jotka luonnollisesti ovat minulle paljon tärkeämpi juhla. Mutta oikein kivaa gaalailtaa blogikollegoille ja mukavaa viikonloppua kaikille!

Kommentit (14)

 1. kotiporstua

  Kaunista valkoista, hyvä idea :). Kauanko suurinpiirtein meni kun kirsikankukat aukesivat?

  • suvi m

   Meni noin viikko, kun kukat tulivat. Toivottavasti kestävät vielä pitkään…

 2. Reetu

  Hei, mistä olet ostanut edellisessä Finlayson-postauksessa päälläsi olleen farkkupaidan? Juuri tuollaista vaaleaa olen etsiskellyt…

 3. Sanna

  Ihania oksia ja ymmärrettävästä syystä jäi gaalailut väliin. Niin jäi multakin, sillä pientä flunssaa pukkasi ja matkajärjestelyt painaa päälle! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *