Blogit
Valkoinen Harmaja

Kinderkakkua ja juhlahumua

Kuten aiemmin ohimennen mainitsin, vietimme viikonloppuna meidän tyttären 8-vuotissynttäreitä. Järjestimme samana päivänä sekä kaveri- että sukulaissynttärit. Olemme todenneet, että se on kätevin tapa juhlistaa lasten synttäreitä; siivoaminen ja tarjoilut pitää tehdä vain kerran. Tai no, juhlien välissä piti tehdä vielä pikasiivoukset ja napata muutama kuvakin.

synttaripoyta

kattaus3

kattaus2

Sukulaissynttäreiden kattauksessa käytin kauniita kertakäyttölautasia, joita hehkutinkin jo. Olivat kyllä oikein hyvät myös käytössä!

synttaripoyta1

kukkaset

Kimppuun valikoitui eucalyptyksen oksia ja tuollaisia marjamaisia kukkasia, joiden nimen jo unohdin.

pehmisrelaa

pehmisnukkuu

Pehmis oli aikamoisen poikki kaverisynttäreiden jälkeen. Niin monta silittäjää oli antanut huomiota. Vanha Viivi-kissa nukkui rauhassa omassa korissaan melkein koko päivän, kuten Viivillä on nykyisin tapana. Iltaisin hän sitten on meidän hupilaisena ja kömpii viereen silitettäväksi.

viivikissa

ilmapallo

Entäs ne tarjoilut? Mankku leipoi Kinder-kakun, voileipäkakun ja meidän juhlaperinnekakun. Sitten oli myös jäätelöä. Naposteltavaa. Karkkeja. Ja niitä on vieläkin. Meni vähän överiksi.

kinderkakku

voileipakakku

marenkikakku

Oli kyllä ihanat juhlat! Päivän päätteeksi saattoi taas todeta, että kannattiko siivota niin perusteellisesti. Sama hommahan oli edessä juhlien jälkeen. Tai no, nyt oli sentään jugurtit pyyhitty sohvalta ja pikku-ukot putsattu pöytäliinasta (snäppiseuraajat tietävät, että sellaisia yllätyksiä löytyi juuri ennen juhlien alkua).

Translation: We celebrated our daughter’s 8th birthday this weekend. We ate too much, but had such a lovely day!

Kommentit (11)

  1. Essi / Esmeralda’s

    Näyttää kauniilta ja herkut on ihan överihyvän näköisiä! 😀

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *