Blogit
Valkoinen Harmaja

Valkoisen Harmajan kevätarvonnat: Gedigo

Valkoisen Harmajan kevätarvonnat jatkuvat ja nyt vuorossa on ihastuttava palkintosetti täältä Kokkolasta. Gedigo on tunnettu tyylikkäistä nahkatuotteistaan ja he lahjoittivat seuraavan arvontapalkinnon.

Gedigo-arvonta

Kokkolalainen Gedigo lahjoittaa arvontapalkkioksi juomalasit nahkaisine lasinpidikkeineen. Lasinpidikkeet on valmistettu käsityönä luonnonparkatusta, laadukkaasta nahasta. Nahkasuoja on helppo poistaa ja lasit voidaan pestä astianpesukoneessa.

gedigo_kuppi_alusta

9P4A2518m

gedigo-voita

Näin osallistut arvontaan:

Kirjoita kommenttiboxiin mitä juomaa sinä nauttisit näistä laseista.

Ehdit osallistua arvontaan pe 21.4.2017 klo 23.59 saakka, jonka jälkeen arvon yhden onnellisen voittajan. Voittaja julkistetaan sisustusuutisissa su 23.4.2017.

Muista täyttää kommentointilomakkeen sähköpostikenttä, jotta tavoitan sinut mikäli arpaonni suosii juuri sinua. Sähköpostiosoitteita ei julkaista, mikäli osoite on kirjoitettu sille varattuun kenttään.

ARPAONNEA!

EDIT: Arvonta-aika on umpeutunut. Voittaja julkistetaan sisustusuutisissa su 23.4.2017.


Toteutan Valkoisen Harmajan kevätarvonnat lukijoiden iloksi. Arvontapalkinnot ovat lahjoituksia yhteistyökumppaneilta, mutta kyseessä ei ole kaupallinen yhteistyö, eli en itse laskuta kevätarvonnoista mitään. Kyseessä on kevättempaus, johon olen itse pyytänyt yhteistyökumppaneita mukaan. Toki teen edelleen myös kaupallista yhteistyötä eri brändien kanssa – sellaisissa postauksissa on kaupallisen yhteistyön merkintä heti alussa. Joskus voi kuitenkin toteuttaa arvontoja ihan vain huvin vuoksi.


Kommentit (194)

 1. Halejo

  Tee ainakin maistuisi noista, mutta toki myös moni muu juoma. 🙂

 2. Jenni

  Kahvia <3

 3. Noora LL.

  Aamukaffet!

 4. hilkka

  Kahvia.. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *