Blogit
Valkoinen Harmaja

Kevään kuiskaus

Monessa blogissa hehkutetaan jo kevättä. Minusta se tuntuu vielä liian aikaiselta ilmaukselta. Lisääntyvä valo ja kukkakauppoihin jatkuvasti putkahtelevat uudet sesonkikukkaset toki vihjailevat kevään tulosta jo vahvasti. Eikä enää ole pimeää, kun köröttelee neljän maissa töistä kotiin!

iittala_aarre

magnolia_lahi

sohvannurkka

nakyma_mh_vaaka

magnolia_aarre

olohuonessa

magnolia_tarjoiluvaunussa

pehmis_nojatuolissa

Sen verran keväinen olo on kyllä, että tekee mieli vaihtaa olohuoneeseen jälleen vaalea matto. Tummanruskea Annon matto löytää paikkansa saunatuvalta. Magnoliaoksani ovat valitettavasti jo kuihtuneet, joten viikonlopuksi täytyy käydä hakemassa uusia perjantaikukkasia.

Tiedättekös muuten, mikä on herkullinen väriyhdistelmä? Tummansininen ja puuterisen vaaleanpunainen! Petasin viikonloppuna sänkyyn koristetyynyksi hennon vaaleanpunaisen Muuton tyynyni ja se näytti tosi kivalta sinistä seinää vasten (Instagramista löytyy pikaräpsy). Puuteriseen vaaleanpunaiseen tuntuu olevan ihastunut pari muutakin blogikollegaani: kurkkaapa vaikka Coffee Table Diary ja Lisbet e -blogit.

Translation: My lovely magnolia has already withered, but in these pictures it still blossoms. Spring is coming slowly but surely, although I think it is too early to start hyping about it. The days are longer and the flower shops receive new spring flowers each week.

Kommentit (15)

 1. Marjukka

  Suloinen on tuo Magnolian oksa, ehdottomasti lupaus keväästä! Mukavasti pilkistelee makuukammarin maalattu seinä,ihailen kovasti tuota sävyä.

  • suvi m

   Mukava kuulla! 🙂 Tykkään sinisistä seinistä tosi paljon!

 2. Nina

  Hei! Olisin kysynyt tuosta Flos-valaisimesta, joka pikkuriikkisen kurkistaa tuosta yhdestä kuvasta. Ovatko ne lamput niin kuin jääkapissa olevat ( ainakin vanhemmissa ) vai voisikohan siihen vaihtaa esim. ledit, vai meneekö se lampun ajatus ( henki ) pilalle? Ledit ainakin valaisisivat paremmin kuin tuollaiset jääkaappituikut. Tuo lampun henki- juttu vähän kaukaa haettu, mutta ymmärrät ehkä.

  • Anne Malia

   Nykyään Flosin kruunuun voi laittaa myös led-polttimot, sellaisia saa esimerkiksi tilattua Helsingistä Plusminuksen kautta.

  • suvi m

   Siskoni tuossa jo vastasikin. 🙂 Hyvä tietää, että myös led-polttimoita saa. Meillä on jääkaappipolttimot. En ole nähnyt miltä tuollaiset led-polttimot näyttävät, joten en osaa sanoa rikkovatko ne ”lampun henkeä”, mutta jos näyttävät melko samalta ja valon sävy on sopivan lämmin, niin voisivat olla oikein sopivat tähän valaisimeen.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *