Blogit
Valkoinen Harmaja

Yellow

Värihaasteen viimeiseksi väriksi olen valinnut keltaisen. Keltaista olen aiemminkin käyttänyt tehosteena ja se oli ehkä itsestäänselvin värivalinta minulle. Näin sohvannurkkaan tuli keltaista ilmettä:

IMG_2534

IMG_2545

IMG_2544

HAY:n keltainen putkivalaisin oli aikoinaan jonkin aikaa olohuoneessamme, kunnes siirsin sen pojan huoneeseen. Sinne se sopiikin paremmin. Johanna Gullichsenin keltasävyinen koristetyyny on yksi suosikeistani ja se onkin usein näkynyt blogikuvissani. Pöydälle valitsin korurasian, joka kuuluu minun käsikorulleni sekä Kosta Bodan keltaiviiruisen lasin.

”Yksi väri. Yksi päivä. Haasteen tarkoituksena on löytää kodista 5 väriä ja esitellä ne eri päivinä ja haastaa jokaisena päivänä joku mukaan.” Haaste on lähtöisin Syhinä-blogista. Tämä haaste on kiertänyt jo tosi monessa blogissa, mutta jos se ei ole vielä tavoittanut sinua ja haluaisit sen toteuttaa, niin nappaa haaste tästä. En siis tällä kertaa haasta ketään bloggaria erityisesti.

Minusta tätä haastetta oli tosi kiva tehdä ja halusin näyttää kuinka sama kohta kodista voi näyttää erilaiselta vain koristetyynyjä ja pienesineitä vaihtamalla. Otin haasteen kuvat kerralla eräänä sunnuntaipäivänä ja jälkeenpäin tulikin mieleen jotain esineitä, joita jäi kuvista pois.

viisivaria

Mistä somistuksesta pidit eniten: vaaleanpunaisesta, vihreästä, sinisestä, ruskeasta vai tästä keltaisesta? Minä en oikein osaa sanoa, sillä usein sekoittelen värejä keskenään tai pitäydyn neutraalissa ilmeessä (kuten tällä hetkellä). Mutta jos ihan pakko on valita, niin valitsisin vihreän. Tai vaaleanpunaisen. 😉

Translation: I got a blog challenge where the aim is to choose different colour in five blog posts. One colour, one day for five days. In this last blog post I chose yellow. Which one of these is your favourite?

Kommentit (36)

 1. Marianne

  Hämmästyttäen itseäni pidän eniten vaaleanpunaisista tehosteista. Meiltä sitä väriä ei löydy kuin ihan muutamasta tytön vaatteesta. Ehkäpä olen pikkuhiljaa alkanut lämmetä tuolle värille, kun tyttö pian 2 v. – siedätys hoitoa. 🙂 Pitäisipä omaan kotiinkin vaihtaa useammin tekstiilejä.

  • suvi m

   Tuollainen vähän puuterisen sävyinen vaaleanpunainen voi olla ihan tyylikäs valinta. Sävy on olennainen juttu. Jos valitsee liian kirkkaan vaaleanpunaisen sävyn, on fiilis ihan eri. Tekstiilejä on kyllä niin kiva vaihdella! 🙂

 2. Mimosan kotona

  Pidin ehdottomasti eniten vaaleanpunaisesta somistuksesta. Viimeksi esittelemäsi keltainen on toinen lempparini. Toinen somistus on harmoninen ja toinen pirteä. Molemmat ovat omaan makuuni sopivia. Koska minulla on tapana yhdistellä värejä, saattaisin kuitenkin omaan olohuoneeseeni laittaa sopivassa suhteessa sekaisin kaikkia esittelemiäsi värejä. 🙂

  • suvi m

   Kiva kuulla! 🙂 Kyllä minäkin luontevimmin sekoittelisin näitä keskenään. Jonkin aikaa sitten tykkäsin tosi paljon puuterisen vaaleanpunaisen ja keltaisen yhdistelmästä. Minulla olikin juuri tuo Gullichsenin tyyny ja HAY:n puuterisen sävyinen koristetyyny soffalla silloin.

 3. Rva K / Tuunaamo

  Tyylilleen uskollisena Rva K taittaa keltaiseen. Yllätys 😉
  Hyvä juttusarja. Kun taustat kunnossa voi mielialan mukaan vaihtaa väriä.

  • suvi m

   Heh, kävin kurkkaamassa blogiisi ja ymmärrän miksi valitsit keltaisen. 🙂
   Pitääpä itsekin piipahtaa siellä Vajassa…

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *