Blogit
Valkoinen Harmaja

Keittiö tuli, mutta jääkö se? Vol. 2

Heti yhdeksän jälkeen tänä aamuna pirisi puhelin ja Topi-keittiöiden edustaja soitti. Asiat on nyt sovittu Topi-keittiön edustajien kanssa: kaikki ovet vaihdetaan ja päätylevyiksi saadaan maalattua mdf:ää. Maanantaina pitää vielä jutella tarkemmin tehtaan edustajien kanssa. Hieno juttu kuitenkin, että asia otettiin näin nopeasti käsittelyyn.

Kommentit (14)

 1. suvi m

  >Rachel: Voi kyllä pääsi syvä huokaus! 😀 Ja onneksi ei tarvinut tuhlata koko viikonloppua tuosta keittiöstä murehtimiseen. :)Sahrami: No ei minusta rungon kuuluisi missään nimessä olla edes millejä suurempi kuin ovien, mielummin päin vastoin. Onneksi asia näyttää järjestyvän. :)anu: Niinpä! :)Tapz: Meillä se ero ovien ja kaappien rungon välillä oli kyllä hyvin silmiinpistävä. No, onneksi asia hoituu.Päätylevyt tilattiin erikseen, mutta emme tajunneet, että ne olivat runkovärkkiä, vaan luulimme niiden olevan samaa materiaalia kuin ovet. Ei tullut mieleenkään, että joku laittaisi siitä rumasta runkomateriaalista päädyt… Toivottavasti teidän keittiötoimitus menee nappiin! :)raksarouva: Täytyy ehdottomasti selvittää, miksi näin kävi: onko tuo virhe vai "normaalia laatua".Keittiökaapinovet ovat "normaalia valkoista", ei kermaista. Seinät olemme maalanneet Tikkurilan valkoisella "Paperi"-sävyllä, joka onneksi sointuu hyvin kaapistojen kanssa. Valitettavasti nuo kuvat olivat aika huonolaatuisia, sillä kuvat on otettu iPhonella, mutta otamme paremmat kuvat myöhemmin…Onnenhippuja: Juuri näin! :)Tanja: Onneksi asia näyttää korjaantuvan. 🙂 Ikean keittiöistä olen kuullut pelkästään hyvää. Kylpyhuoneen kalusteet olemme hankkineet Ikeasta. Kohta nekin saa laittaa paikoilleen… :)Anonyymi: Vastasin jo tuohon toiseen postaukseen tuosta entisen kodin eteisen harmaasta sävystä. En siis muista sitä koodia enää, mutta katsotaan jos muistilappu, johon se oli kirjattu ylös, löytyisi jostain. Uuteen kotiinkin tulee harmaata ja sen sävystä voin myös postata (en nyt muista sitäkään ulkoa).Anonyymi: Niinpä! :)Violette: Todella ikävää, että kävi näin tämän keittiön kanssa, mutta onneksi asia saadaan korjattua. Toivottavasti uudet ovet saadaan pian eikä tarvitse viivästyttää muuttoa niiden takia… On kyllä todella vaikea ymmärtää, miksi joku haluaisi, että se melamiini näkyy, mutta ihmiset ovat erilaisia. Tsemppiä oikein paljon teille keittiön hankintaan!

 2. Jutta-Mari

  >HeiHieman säikähdin kun luin näitä ikäviä tapauksia keittiössänne.Päätin juuri tänään, että perun Nixin oman kettiöasentajan ja minun oma urakoitsijani saa asentaa keittiömme.Olikohan tämä virhe?Miten teillä muilla? Otatteko mielummin kettiöfirman oman asentajan vai asentaako urakoitsijanne keittiön?Olisi tosi kiva kuulla miten normaalisti ja epänormaalisti toimitaan.

 3. Tapz

  >Meillä rakennusliike on keittiön jälleenmyyjä ja saimme tingattua keittiökalusteiden asennuksen talon urakkasopimukseen. Eli timpurit asentavat keittiön. Ainakin tietää mitä saa ja olen ollut timpurien työhön oikein tyytyväinen. Keittiökalusteiden pitäisi tulla tänään.Luulisin, että on normaalimpaa, että ovi on rungon korkuinen tai vähän alle, koska mikäli tulee yläkaapit, ne eivät mahdu ellei ovien väliin jää hieman rakoa. Tai mahtuu tietysti jos ylempi ovi menee ylhäältä yli ja alempi alhaalta.

 4. suvi m

  >Jutta-Mari: Meidän "virhe" ei johtunut asennuksesta, joten ei minusta sinun kannattaisi tämän tapauksen perusteella liikaa säikähtää. Meidän seinäkaappimme eivät ole niitä "normimittaisia", vaan matalampia, joten siksi tämä juttu tapahtui. Asennuksessa ei ole tapahtunut virhettä. Topin kaapistot tulivat kasattuina raksalle ja omat timpurimme asensivat ne paikoilleen. Edelliseen taloon keittiömme asensi Nixin oma asentaja ja oikein hyvin meni kaikki (silloin kaapit piti kasata paikan päällä). Tsemppiä! :)Tapz: Meilläkin keittiön asennus kuuluu timpuriporukan urakkaan. Hyvää työtä he ovat tehneet kaikissa vaiheissa. :)Se on totta, että jos on vielä toiset yläkaapit, niin sen takia varmaan pitää jättää rakoa enemmän, mutta tuo väli on siihenkin tarkoitukseen aivan liian suuri…

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *