Blogit
Valkoinen Harmaja

Kaverukset sivupöydällä

Noista kahdesta kisusta ei varmaan koskaan tule bestiksiä. Mutta kyllä toimeen tullaan. Juuri äsken molemmat katselivat yhdessä niin nätisti ulos ikkunasta; pienempi sivupöydän päällä ja isompi lattialla pöydän alla. Mutta arvata saattaa, että sitten lähdettiin liikkeelle, kun kamera kaivettiin esiin.

Tässä muuten samalla vähän laajempaa kuvaa tästä sivupöydästä, josta hetki sitten kirjoittelin. Se on siis alunperin meidän vanha sohvapöytä, jonka halkaisimme kahtia. Toinen puoli on saunatuvassa. Pöytä on vaneria ja se on turkulaisen NollaNollan valmistama.

Kuvissa näkyy taustalla (terassilla) myös ahkera raksamies, eli Mankku, kaffipaussilla. Tänään hän purki trampoliinin varastoon ja sen jälkeen pihahommat jatkuu. Välillä pitää tietysti katsoa formulat. Minä olen siivonnut leikkimökin ja eilen laitettiin pojan huoneeseen uusi järjestys. Kummasti sitä energiaa sitten taas riittää, kun on ensin saanut nukkua kunnon yöunet ja päikkärit.

Translation:
Our two funny cats. I guess they’ll never become best friends, but they do get along. I tried to take a picture of them together looking out of the window, but they started moving around as soon as I took the camera out. Here you can also see the side table of which I wrote a while back. It used to be one large living room table, but we sawed it in half. The other half is in our ”sauna house”.

Kommentit (14)

 1. L

  Laitahan pojan huoneesta kuvia kiitos. Nimimerkki lastenhuonetta sisustava :))

  • suvi m

   Jep, laitan kunhan ehdin. 🙂

 2. Marja

  Mukava postaus 🙂 Osaatko sanoa mikä viherkasvi tuo on? Näyttää kivalta 🙂

  • suvi m

   Kiva kuulla. 🙂

   Voi hitsi, kun en yhtään muista mikä tuo kasvi on. Valitsin sen vain ulkonäön perusteella. Ja se on pysynyt tosi hyvin hengissä tuon kasteluruukun ansiosta. Jee! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *