Blogit
Valkoinen Harmaja

Kaunis kalenteri seinälle

ndc_kalenteri

Tykkään hirveästi kaikenlaisista kalentereista. Muistan kuinka mukavalta tuntui aina, kun sai vaihtaa käyttöön uuden vihkokalenterin. Nykyisin käytän kalenteriani iPad minissä, mikä onkin ihan kätevää. Mutta seinäkalentereita ei korvaa mikään. Sain blogi- ja joululahjaksi Nordic Design Collectiven kauniin kalenterin. Oikeastaan kalenteritoiminnallisuus on tässä toissijaista, sillä päähuomion vievät kalenterin kauniit grafiikat.

ndc_kalenteri_01

Kalenterin jokaisella kuukaudella on oma upea kuvansa, jotka ovat kaikki hyvin eri tyylisiä; onhan jokaisen sivun suunnitellut eri suunnittelija. Minä asetin kalenterin työhuoneeseen ja näin siellä oleva tauluasetelma vaihtuu pikkuisen joka kuukausi.

ndc_pollo

Kalenteri on painettu paksulle paperille, joten sivut pysyvät ryhdikkäinä. Myöhemmin ajattelin leikata kalenterisivuista alaosan irti, joten saan mieluisimmista sivuista tauluja. Lempparini on tuo huhtikuun pöllö.

Tyylikkäitä kalentereita löytyy myös nettikaupoista. Monet niistä ovatkin tuttuja sisustusblogeista.

blogikalentereita

Tyylikäs Stendig-kalenteri (1.) on valittu MoMa:n valikoimaan. Tämän vuoden versio on taidettu kyllä myydä jo loppuun. Blogeissa on näkynyt paljon mm. Noa Bembibren kalenteria* (2.) sekä Ferm Livingin seinätarrakalenteria* (3.).

Lisäksi Pinterestistä löytää vaikka kuinka hienoja, ilmaisia, kalentereita hakusanalla ”printable calendar”. Ja sitten on tietysti vielä tuo minun tekele

* tähdellä merkityt ovat linkkejä nettikauppoihin.

Translation: Some nice calendars for 2014. I got Nordic Design Collective’s beautiful calendar before Christmas. Each page is its own piece of art.

Kommentit (12)

  1. Johanna

    Olisin valmis noutamaan kartellin -valaisimen, jos matkaa ei tule liian pitkälti. Missä päin valaisin sijaitsee? 🙂

  2. Nimetön

    Hei,

    Minkä paksuinen on tuo työpöytänne vanerilevy? Valmiiksi pinnoitettuna löydän pk-seudulta vain 12mm ja tuntuu liian ohuelta. 20mm vaneria saisi ja itse voisi pinnoittaa..valmis olisi kyllä paras!
    Kiitos:)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *