Blogit
Valkoinen Harmaja

Kaunis ja tyylikäs joulukalenteri

Meillä on jo ihan pikkuhiljaa aloitettu jouluvalmistelut. Lapset odottavat innoissaan milloin ensimmäisen joulukalenteriluukun (tai pallon) saa avata, sillä piilotimme yhteistuumin herkkuja joulukalenteripalloihin. Sain nimittäin blogiyhteistyön myötä tutustua uuden suomalaisen designbrändin, be&livin, hurmaavaan ja tyylikkääseen Tree24-joulukalenteriin.

be&liv_kuusi

be&liv_akryylikuusi_eames

Joulukalenterikuusia on kahdenlaisia: vanerisia punaisilla palloilla varustettuja kuusia sekä läpinäkyviä akryylisiä kuusia valkoisilla palloilla. Idea on sama, mutta kuusien fiilis on eri: ilmavan läpinäkyvä akryylikuusi on viileän pelkistetty ja tyylikäs – kuin jääkuusi – kun taas vanerinen punapalloinen kuusi on lämpimämpi ja ehkä hivenen jouluisempikin. Vanerinen kuusi sopii hienosti niin moderniin kuin perinteisemmän tyyliseenkin kotiin.

be&liv_vanerikuusi

akryylinen_kuusi

vanerikuusiVanerinen joulukalenterikuusi näyttää kauniilta myös ilman palloja.

Tällaisesta joulukalenterista on iloa moneksi vuodeksi eteenpäin, sillä pallot saa auki ja kiinni, joten niitä voi uudelleenkäyttää lukuisia kertoa. Ja mikä parasta, ja jokainen voi piilottaa palloihin mieleisiään yllätyksiä. Me asettelimme palloihin lasten lempisuklaata. Kerrankin on sellainen joulukalenteri, jossa on taatusti maukasta suklaata!

karkkia_palloihin

be&liv_akryylikuusiAkryylisen kuusen rungossa on suojateipit, joiden poistamisen jälkeen kuusi on läpinäkyvä kuin jää

Ehkä arvasitkin jo, että yhteistyön myötä blogini lukijoille tarjoutuu myös mahdollisuus voittaa Tree24-joulukalenteri itselleen. Lisäksi saan arpoa kaksi Petals-kulhoa. Mahtavaa!

voita_be&liv_tuotteita

Näin osallistut arvontaan:
Kommentoi tähän postaukseen vastaamalla kysymykseen:
Mitä sinä piilottaisit Tree24-kalenterin palloihin?

Muista täyttää kommenttilomakkeen sähköpostikenttä, jotta tavoitamme sinut mikäli arpaonni suosii juuri sinua.
Sähköpostiosoitteita ei julkaista mikäli osoite on kirjoitettu sille varattuun kenttään.

Kilpailuun on mahdollista osallistua ti 26.11.2013 klo 24.00 saakka. Palkinnoksi arvotaan 1 kpl Tree24-joulukalentereita sekä 2 kpl Petals-kulhoja.

ARPAONNEA!

EDIT: Arvonta-aika on umpeutunut. Voittajat julkistetaan pian.

Be&liv-tuotteita voi ostaa heidän omasta verkkokaupastaan osoitteesta www.beandlive.com ja yritykseltä löytyy myös omat Facebook-sivut. Suomalaisen be&liv:in ideana on valmistaa design-tuotteita, jotka voidaan pakata pieneen tilaan ja jotka ostaja voi helposti itse koota.

BlogiyhteistyoYhteistyössä:

beandlivlogo

Kommentit (696)

 1. Anni

  Upea joulukalenteri! Pallot täyttyisivät aidin ja isän lempisuklailla =) Lapsilla on jo suloinen oman lapsuudenkotini joulukalenterin mallin mukaan tehty juuttikankainen ”taskukalenteri”, johon piilotetaan lasten aarteita…

 2. Jonna

  Jokaiselle päivälle jotain uutta ja ihmeellistä!

 3. Tee-se-itse: Joulukalenteri aikuiseenkin makuun | Ilman sinua olen lyijyäIlman sinua olen lyijyä

  […] sympaattisesta pussukkakalenterista ja Valkoisen Harmajan nurkassa nökötti sykähdyttävä pleksikuusi. Marimekon taskukalenterikin houkutti, kaikessa […]

 4. Tiina

  ihana idea!! 🙂 piilottaisin kalenteriin joulusuklaita.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *