Blogit
Valkoinen Harmaja

Kaunein kynttelikkö

En ole tänä vuonna ostanut mitään uusia joulukoristeita. Mielessä pyörii jo ensi vuoden joulu, uudessa kodissa. Sinne ottaisin mielelläni tämän Design House Stockholmin kauniin sähkökynttelikön:

Minusta tuo on kaunein sähkökynttelikkö, jonka olen nähnyt. Vanhemmillani on se ja ihastelen sitä aina heillä vieraillessani.

Kävimme tänään Ikeassa, eikä sieltä tarttunut mukaan mitään pikkutavaraa! Vain muutama suurempi hankinta, joista olemme erittäin iloisia! Arvaatte varmaan, mitä löytyi… 😉

Kynttelikön kuva lainattu Finnish Design Shopin sivuilta kollaasiin

Kommentit (7)

  1. Anonymous

    >No hyvä juttu! Ps, otitteko putkistotkin sieltä? vai laitatteko jotkut muut kuin ikean putkistot ja poraatte vähän kaappia. Itse suunnittelimme laittaa samaiset kaapit ilman jalkoja seinään kiinni,saapas nähdä onnistuuko. Olisi siivous vaan kovin paljon helpompaa ja kivempaa ilman jalkoja. Täytyy sit vaan muistuttaa ihmisiä,että sen päälle ei saa sit istua ;)t.ano

  2. suvi m

    >Ano: Putket tulivat paketin mukana. Saa nähdä mitä tehdään niiden kanssa…Mekin laitamme allaskaapiston seinään kiinni (eli ei tule jalkoja, ei tuohon niitä kuulunutkaan). Näyttää kauniimmaltakin niin.Tsemppiä teidän projektiin!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *