Blogit
Valkoinen Harmaja

Entäs ne kävyt…?

Kerroinkin teille jo aikasemmin ”Inspiroiva joululahja” -postauksessa, että tänä vuonna ammennan jouluiseen sisustukseen inspistä etenkin uusimmassa Divaanissa julkaistusta ”Vihreällä koristeltu” jutusta. Havu ja joulukukka-asetelmista postailin jo, mutta entäs ne kävyt, joista olen ohimennen maininnut useammassakin postauksessa…? Divaanin jutussa kävyt oli kasattu suuren lasimaljakon sisään ja niiden keskelle oli aseteltu kynttilä. Sovelsin samaa ideaa omassa käpyasetelmassani käyttämällä meidän Ikeasta hankittua sylinterimaljakkoa, mutta laitoin sen sisälle kaksi pienempää kynttilää yhden suuren kynttilän sijaan.

kapyasetelma

kapyasetelma_mh

En kuitenkaan ole uskaltanut sytyttää kynttilöitä, sillä tämän asetelman paloturvallisuus mietityttää minua. Kynttilät eivät pysy ihan suorassa, joten steariinia valuisi varmasti käpyihinkin… Mutta näyttäähän tuo käpyasetelma ihan kivalta vaikka kynttilät ei olisikaan sytytetty. Käpyjä aion vielä käyttää myös jouluisissa kattauksissa.

tarjoiluvaunussa

tarjoiluvaunun_asetelma

Risuoksani olen siirtänyt tarjoiluvaunuun, sillä olohuoneen pöytää koristavat nyt amaryllis ja hyasintit. Näin paljon erilaisia asetelmia meillä ei varmaan vielä koskaan ole ollut saman aikaisesti esillä. Joulun jälkeen tekee varmasti mieli karsia kodin ilmettä…

Yhden jutun olen kuitenkin kokonaan unohtanut: nimittäin huonekuuseni! Se on edelleen hengissä (hankin sen 2011 jouluna) ja se saakin olla meidän saunatuvalla jouluista ilmettä tuomassa. Emme vielä ole myöskään laittaneet pihalle minkäänlaisia jouluvaloja. Uusien pihavalaisimien myötä en niitä enää oikeastaan kaipaakaan, mutta ehkä takapihalle virittelemme jonkinlaisen valoasetelman…

Translation: Christmas look in our bedroom…

Kommentit (11)

  1. Tiina

    Itse tehdyt lamput, ihan tosi? En siis epäile taitojanne ollenkaan, päinvastoin. Näyttävät mielestäni kalliilta desinglampuilta.
    Kerrothan sitten kun aloitatte lamppujen tuotannon bisnesmielessä. Täällä vois olla potentiaalinen ostaja jo tiedossa : )

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *