Blogit
Valkoinen Harmaja

Kannustalo Pohjanmaan pintamateriaalit

Kaupallinen yhteistyö: Kannustalo

Kipaisin tässä hiljattain Seinäjoella kurkistamassa Kannustalon asuntomessukohteessa, että miten hommat etenevät. Edistystä edellisestä vierailustani oli tapahtunut selvästi ja työt etenevätkin ihan aikataulussaan. Nyt tekin pääsette kurkistamaan Pohjanmaa-talon sisälle sekä parhaillaan asennettaviin pintamateriaaleihin.

Alakerta

tupa_vaaka

Alakerran seinät on osittain pystypaneloitu

alakerta

Rakennustelineet ovat valloittaneet olohuoneen

keittio

Tässä tuumaillaan keittiön valaisimien paikkoja

eteisen_laatta

Eteisen lattia on laatoitettu Pukkilan ”Res-Cover” -laatalla

alakerta2

ruokailutila

tapetti_parrut

Ruokailutila on tapetoitu jo valmiiksi ”Atrain” tapetilla

alak

Näkymä eteiseen

parrut

Olohuone avautuu ylös asti, jolloin huonekorkeus nousee jopa kuuteen metriin

musta_kph

Pohjanmaa-talon alakerrassa työt ovat edenneet seinäpintojen viimeistelyyn: kylpyhuoneen seinät on laatoitettu (Pukkilan ”Via Emilia Nero”) ja saunakin on saanut paneelin pintaansa (Helo Deco ”Taika-koivupaneeli”). Suuren tuvan seinät on osittain paneloitu Kannustalon omalla paneelilla, jolle on annettu uusi väritys (Tikkurilan ”Deco Grey” 1908). Sisäkatoissa on samaa paneelia kuin seinissä.

Talon päätyyn jäävä ruokailutila (joka voidaan muuten erottaa myös omaksi, erilliseksi huoneeksi) on tapetoitu kotimaisen Tapettitalon harmaalla ”Atrain” tapetilla, jonka metallinhohtoinen kuosi heijastelee kauniisti valoa. Upeaa ilmettä suureen tupa-tilaan ovat tuomassa Pohjanmaa-talon mustat kattoparrut.

Yläkerta

ylakerran_kaytava

Näkymä portaikon kohdalta aulaan ja päämakuuhuoneeseen

ylak_wc2

Yläkerran wc:n pintamateriaalit alkavat olla paikoillaan

yläk_mh3_1

Lastenhuone on tapetoitu hauskalla Avain-tapetilla

ylak_mh3

ylak

Tässä kohtaa meinasi huimata: yläkerran kaide puuttui vielä

ylak_mh2

Päämakuuhuoneen kulmaikkunoista avautuu hienot näkymät läheiselle järvelle

nakyma_yh_kph

ylak_laatat

Yläkerran kylpyhuoneen seinät laatoitettiin vain osittain

ylak_kph3

Myös yläkerrassa on edetty pintamateriaalien asennuksella: kylpyhuoneen seinät on laatoitettu, seiniä on paneloitu ja lastenhuone on tapetoitu Tapettitalon ”Bertel Gardberg: Avain” -tapetilla. Sisäkatossa on sama Kannustalon paneeli, jota on käytetty osittain myös seinissä. Päämakuuhuone tapetoidaan vielä myös kokonaan, ei vain yhtä tehosteseinää. Innolla odotan miltä makuuhuone tulee näyttämään, kun tapetiksi on valittu Tapettitalon ”Lilja”!

lattiamateriaalit

Vierailumme aikana rakennukselle saapui Timberwisen parketti, ”Industrial Ferro”, jota on alakertaan tulossa yksisauvaisena, lankkuversiona ja yläkertaan kolmisauvaisena versiona. Harmaasävyinen parketti sopii hienosti yhteen lattialaattojen sekä seinien harmaan paneloinnin kanssa.

video_tulossa

Vierailumme lopuksi kuvattiin vielä video, jossa sisustussuunnittelija Helena Karihtala kertoo tarkemmin messutalosta ja sen sisustuksesta. Video on nyt katsottavissa Kannustalon YouTube-kanavalla:

Tästä kohteesta tulee niin ihana! Materiaalivalinnat ovat mukavan erilaisia, ei niin kovin nähtyjä, vaikka ovatkin tietyllä tapaa perinteikkäitä. Pohjalaistalo on tuodaan nykypäivään perinteitä kunnioittaen, mutta kuitenkin uudella, raikkaalla otteella. Mustat yksityiskohdat ovat piste i:in päälle!

Kaupallisessa yhteistyössä:

kt_logo_uusi

Kannustalon löydät myös Facebookista, Instagramista sekä Pinterestistä.

Lue myös:

Kurkistus Kannustalo Pohjanmaan kylpyhuonemateriaaleihin

Kannustalo Pohjanmaan julkisivut ja pohjaratkaisu

Nyt kutsuu Pohjanmaa

Kommentit (16)

 1. Mi

  Hienolta näyttää! Mietittiin itsekin res-coverin ja factoryn välillä, mutta factory tuntui sopivan meidän laminaatin kanssa paremmin, mutta toisaalta harmittaa kun ei res-coveryä saatukaan.

  • suvi m

   Tärkeää on tietysti miettiä, että pintamateriaalit sopivat toisiinsa. Res-cover on kyllä upea laatta! 🙂

 2. zubi

  Tosi innolla odotan lopputulosta.Tykkään yleensäkin Helena Karihtalan tyylistä ja tästä tulee varmasti tosi upea. Kivoja, perinteisiä elementtejä mukana.

  • suvi m

   Minäkin odotan innolla! Sisustuksesta tulee varmasti upea! 🙂

 3. T

  Hieman ysäriviboja herättivät materiaalit täälläkin! Mutta odotan innolla lopputulosta, olen varma, että tuosta tulee upea 🙂

  • suvi m

   Jännä, että ysärivibat tulevat mieleen. Itse en kokenut valintoja sillä tavalla. Mutta toisaalta tiedän jonkin verran mitä sinne on tulossa, joten ehkä en osaa katsoa tätä kohdetta samasta näkökulmasta. Upea siitä kyllä tulee! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *