Blogit
Valkoinen Harmaja

Kannustalo News 01-11

Huomasin äsken, että Kannustalon sivuille oli ilmestynyt uusi numero Kannustalo News -lehdestä. Siinä esiteltiin mm. Ulla Koskisen Lato sekä valkoinen Kalarannan Harmaja. Oi, kuinka kauniilta valkoinen Harmaja näyttääkään! Käykää ihmeessä katsomassa!

Sivustolla luki myös, että Kannustalon Moderni-sarja uudistuu keväällä ja valikoimiin tulee uusia Harmaja-malleja. Mitähän he ovat keksineet…?

Kommentit (8)

  1. myyrä

    >mun piti kans tilata heti painettu versio newsistä kotiin kun näin sen ensin spostissa, tuo valkoinen harmaja (ulkoa) ja lato on tällä hetkellä ne suosikit! jännityksellä odotan uutta..

  2. Anonymous

    >Ihania kuvia, ihana blogi! Onko nuo reunassa olevat kuvat siis teidän edellisestä talosta? Aivan ihanasti sisustettu!! En malta odottaa että näen tämä uuden valmiina. Saanko kysyä mistä on tuo valkoinen sängynpääty, joka näkyy kuvassa missä on parisängyn päällä vaaleanpunainen päiväpeitto.

  3. suvi m

    >Vera: Niinpä! Toivottavasti ei tule sellaisia Harmaja-malleja, että kaduttaa. ;D Kyllä ne valkoiset ikkunapuitteet ovat varmasti kauniit. Meillä oli edellisessä talossa valkoista kaikki muut (ulkopuolelta) paitsi rännit ja katto, ja oltiin oikein tyytyväisiä. Tällä kertaa mies enemmänkin toivoi tummia ikkunapuitteita, joten jouduin myöntymään… ;DMari: Niin, olisikohan Harmajaankin tulossa kivitalovaihtoehto…? Jännä nähdä… Ihan hyvinhän meillä edistyy, vastoinkäymisistä huolimatta… ;)RouvaRa: Nuo terassilaudat näyttävät kyllä upeilta! Me jätimme terassilaudat pois talopaketista, joten valinnat sen suhteen ovat vielä auki…Susanna: Kiitos mukavasta kommentista! 🙂 Kiva, että seuraat tätä. Toivottavasti sinäkin saat oman Harmajasi muutaman vuoden sisällä… :)Vera: Näin minäkin olen ymmärtännyt… Eri juttu on sitten se, että kannattaako "valmiita" terassivärkkejä enää alkaa sävyttämään…myyrä: Minäkin pidin tuosta valkoisesta harmajasta etenkin ulkoa päin. :)Anonyymi: Kiitos kiitos ihanasta kommentista! 🙂 Kyllä, sivupalkissa olevat kuvat ovat edellisestä rankentamastamme talosta. Sändynpäädyn teimme itse mdf-levystä: tarkemman ohjeen löydät tästä blogista (joko selaamalla tai sitten muistaakseni "sisustus" tunnisteen avulla).

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *