Blogit
Valkoinen Harmaja

Kahdeksan asiaa…

Sain Padmerinelta mukavan haasteen, jossa kuuluu kertoa kahdeksan asiaa itsestään. Tämmöiset haasteet ovat minusta mukavia, sillä on kiva saada tietää bloggaajasta enemmän. Olen joskus vanhassa blogissani tehnyt haasteen, jossa piti kertoa sata asiaa! Mutta niitä tuskin enää kukaan muistaa… 😉

1. Olen koulutukseltani filosofian maisteri.
2. Olen bloggaamisen myötä oppinut monia asioita, joista on todellista hyötyä myös työelämässä.
3. Kärsin migreenistä ja niska-hartiavaivoista, eikä tämä harrastus tuo ainakaan helpotusta niihin. 😉
4. Olen aika varautunut uusien ihmisten seurassa, ujokin, ja joskus se purkautuu niin, että höpötän mitä sattuu.
5. Toivoisin, että löytäisin vielä uusia ystäviä aikuisenakin, vaikka toki kaikki vanhat ystäväni ovat minulle tärkeitä aina.
6. Katselen vielä nykysinkin kaupoissa ja kirppiksellä pieniä tavaroita, jotka sopisivat hyvin barbitaloon.
7. Nukahdan usein, kun katson elokuvia. Itse asiassa, en muista milloin olisin nähnyt elokuvan kokonaan.
8. Olen 172 cm pitkä.

Ja lopuksi vaikea kohta, haaste pitää jakaa eteenpäin. Laitetaanpas tämä nyt vaikka seuraaville: Lilou – Lilou’s Crush, JohannaK – LÖYTÖ, Paula – Garderobi, pieni mopo, Helena – Tavallista arkea, RUMBO – Retromoderni, Coco – Coco Sweet Dreams ja Alma.

Mukavaa viikonalkua!

Kommentit (12)

  1. suvi m

    >Salla: Kiva kuulla, että hengenheimolaisia löytyy! 🙂 Ihanaa päästä sitten laittamaan tytön kanssa barbitaloa. Vielä en ole antanut hänelle kaikkia barbijuttujani, sillä hän on vasta 3v.Johanna K: Kiva juttu! :)I: Migreeni on kyllä niin ärsyttävä vaiva! Onneksi minulle tulee tosi harvoin aurallinen migreeni, yleensä vain päänsärkyä. Varsinaisia migreenilääkkeitä käytän vain muutamia kertoja vuodessa, mutta ne kyllä tehoavat heti, onneksi. :)Meän Satu: Juuri noin minäkin ajattelen: ei se määrä vaan laatu. 🙂 Minulla asuukin täällä samassa kaupungissa yksi rakas lapsuudenystäväni – muut asuvat muualla. Ja onpa tämä nykyinen elämäntilannekin niin kiireinen, että ei oikein edes jää tarpeeksi aikaa ystäville, kun vapaa-aika menee lasten kanssa oleiluun ja kodin valmiiksi saattamiseen. Onneksi parhaat ystävät ovatkin juuri sellaisia, että vaikka olisi ollut pitkä aika ettei nähdä, niin sitten kun nähdään, on niin kuin ei olisi päivääkään oltu erossa. :)Alma: Juu, kyllä on mahdollista saada ystäviä aikuisenakin. Vapaa-aikaa on vain niin vähän nykyisin. Elämäntilanteen mukaan mennään… :)COCO: Ole hyvä! Minustakin näitä on tosi kiva lukea muiden blogeista. :)Inanaa: Niinkö? Hyvin samanhenkisiä ollaan sitten. :)Irkku: Ei olla koettu, että tuo parketti olisi hankala pitää puhtaana. Imuri kyllä nappaa roskat ihan helposti urista ja jos jotain märkää kaatuu, niin saa senkin ihan helposti pyyhittyä pois.Aikku: Jooga on varmasti tosi hyvä laji! Olen vaan aika laiska lähtemään mihinkään "aikataulullisiin" harrastuksiin. Uiminen on oikeastaan ainoa liikuntalaji, josta todella pidän. :)Maria: Joogaa on monet kehuneet. Minulla ei vaan oikein aika ja viitseliäisyys meinaa riittää harrastukseen, johon pitäisi sitoutua tiettynä päivänä tiettyyn kellonaikaan. Ehkä sitten, kun elämä rauhoittuu.Hehehhe, kiva kuulla että näytän pieneltä! 😀 Mankku on tosiaan aika pitkä: 192 cm. 🙂

  2. Retromoderni

    >Haasteeseen vastattu. Minä en näe mitään leffoja myöskään ja migreenistä tulee joskus kärsittyä,onneks siihen on estolääkkeet olemassa jotka helpottaa.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *