Blogit
Valkoinen Harmaja

Juthbackan kirppistaivas

Suuntasimme tänään kohti Uusikaarlebytä, jossa järjestettiin vuosittaiset Juthbackan markkinat. Ne ovat Suomen suurimmat ”rompetorimarkkinat”, joissa vierailee n. 30 000 kävijää. Ja tavaraa kyllä riitti!

Me olimme tapahtumassa ensimmäistä kertaa ja tavoitteena oli löytää se 50-luvun kaappi. Valitettavasti isompia huonekaluja oli melko vähän myynnissä (tai sitten parhaimmat oli myyty jo eilen), joten olemme edelleen vailla kaappia. Mutta löysin yhden toisen jutun, jota olen etsinyt jo pitkään; nimittäin pärekorin.

Pärekorin viehätys menee samaan kategoriaan räsymattoihastukseni kanssa, josta kirjoittelin viime syksynä (täällä). Ostamani pärekori saa korvata meidän ruman, valkoisen, muovisen pyykkikorin. Voi olla, että maalaan sen mustaksi, valkoiseksi tai harmaaksi. Täytyy vielä miettiä… Tuollaiset vanhan tyyliset tavarat näyttävät minusta kivalta muuten modernissa sisustuksessa.

Juthbacka oli kyllä oikea kirppisharrastajan unelmapaikka. Myytävänä oli paljon etenkin vanhaa lasitavaraa ja muuta pientä sekä käsityöläisten luomuksia. Olimme lasten kanssa matkassa, joten emme jääneet kovin pitkäksi aikaa kojuja katselemaan ja luulen, että minun kirppisostokseni on nyt vähäksi aikaa tehty.  Ei niitäkään saa liikaa ostella. 😉

P.S. Jos haluat nähdä etukäteisvilkaisun kiukaastamme, niin kurkkaapas blogin Facebook-sivulle… 🙂

Kommentit (7)

  1. Satu

    >Hei! Mäkin kävin Juthbackan markkinoilla,olipas Tavaraa!kiva sisälämpömittari ja mekko löyty!

  2. suvi m

    >aNNa: No voi hitsi, ettei bongattu sitä kaappia! :/ Ehkä se jostain vielä löytyy… :)Miranda: Oi, kiva kuulla, että tuolit saivat uuden, arvostavan kodin. :)eija: Väkeä oli kyllä paljon! Me emme kiertäneet ihan joka paikasta, koska lapset eivät viihtyneet siellä kovin kauaa. Pari tuntia vierähti kuitenkin.Marie: Juu, täytyy ens vuonna muistuttaa tuosta etukäteen. ;)Kiuas on kyllä hienompi, kun siihen tulee vielä ne ristikot yms… :)anne: No voi…en minäkään usein käy missään. Koti on paras paikka. :)Satu: Mukava kuulla, että teit kivoja löytöjä. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *