Blogit
Valkoinen Harmaja

Kolme tyyliä jouluun

Muistatteko viime kesällä liikkeellä olleen blogihaasteen, jossa tavoitteena oli stailata jokin kodin huone kolmella eri tyylillä ja kotoa löytyvillä sisutustuotteilla (”Yksi huone, kolme tyyliä”)? Haaste oli minusta tosi kiva ja tänään kun järjestelin kaappeja, sain idean että voisin toteuttaa tuon saman idean nyt kolmella erilaisella joulutyylillä.

joulutyylit

Tässä jo muutama kuva siitä mitä tuleman pitää, mutta postailen valitsemistani joulutyyleistä tarkemmin kunhan saan kuvat käsiteltyä. Tämä vuodenaika asettaa kyllä aikamoiset haasteet valokuvaukselle! Vaikka otin kuvat keskellä päivää, ei valo millään tahtonut riittää. Somistin olohuone-ruokailutilaamme ylellisen tunnelmallisesti, perinteisen punaisesti sekä modernin skandinaavisesti. Jos innostut toteuttamaan tämän haasteen omassa blogissasi, niin vinkkaa siitä tuolla kommenttiboxissa!

Nyt meillä on sauna lämpiämässä, joten suuntaankin kohtapuolin sinnepäin. Saunatupa on vaan kaaoksen vallassa, kun isäntä rakentaa hyllykköä stereoilleen… Ihmettelin, että miten hän viitsii haalia erilaisia kaiuttimia niin paljon ja sain vastauksena ihmettelyä, että miten minä viitsin haalia erilaisia tuoleja niin paljon. Harrastukset kullakin. 😉

Translation: I decided to create three different styles for Christmas. I’ll write more about each style later, when I’m finished editing the photos. This dark season is so challenging for taking photographs!

Kommentit (12)

  1. Tiina

    Oot saanut kivat somistukset aikaiseksi! Like like 🙂

    • suvi m

      Kiitos, mukava kuulla että tykkäät. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *