Blogit
Valkoinen Harmaja

Joulusisustus kahdelta viime vuodelta

Tänä vuonna vietämme jo neljättä joulua tässä kodissa. Tuntuu, että aika on rientänyt todella nopeasti! Vastahan me muutimme tänne! Vaikka lumet sulavatkin jo kovaa vauhtia, herättivät viime viikon lumikinokset joulumieleni niin tehokkaasti, että en malttanut olla tonkimatta kuva-arkistoja ja nostaa tähän muutamia lempparijoulukuviani.

2013

joulu_ovi

joulukuusi

oh_rt

joulu2013

joulukattaus3

joy-kynttelikko

tyynyt

Viime vuonna meillä oli melko valkoinen joulusisustus. Sohvissa oli valkoiset päälliset ja koristeetkin olivat pääosin valkoisia. Sekoitus erilaisia koristetyynyjä sohvilla toi hiukan väriä. Olohuoneessa oli Artekin pöytä sohvapöytänä. Joulukattaus oli puolestaan melko mustavalkoinen ja ihastelin uutta Artekin pöytäliinaani.

Muistan, että sain polttimot Joy-kynttelikköön ihan viime tipassa. Nyt täytyy tarkistaa missä kunnossa ne ovat ja selvittää pitääkö tilata uusia…vai oliko jopa niin ettei Joy-kynttelikön polttimia enää valmisteta…?

2012

OHjapehmis2

jouluvalotseinalla

hyasintitjaeteineneteinen

ohtyynytjakynttilat

ohntyynyt

Vuonna 2012 meillä oli minusta viehättävä jouluilme. Ehkä tämä on lempparini. Sohvissa oli harmaat päälliset ja olin asetellut valosarjan rennosti ruokailutilan taulunauloihin. Pikkukuusi lasipurkissa on vieläkin minusta ihana idea, jonka toteutan varmasti tänä vuonnakin.

Tänä vuonna minua viehättää luonnonmukaisuus, joten meidän kodin jouluilmeestä tulee luultavasti hyvin neutraali ja lämminsävyinen. Lampaantaljoja, pehmoisia tekstiilejä ja vanhat tutut joulukoristeet. En ole varma laitammeko tuota tummanlilaa ”joulumattoamme” tänä vuonna, sillä siitä lähtee tosi paljon nukkaa. Täytyy vielä miettiä ja suunnitella. Havuja ja käpyjä tulen varmaan käyttämään koristuksissa enemmän kuin aiempina vuosina. Ihanaa suunnitella jouluisia juttuja!

Translation: These are my favourite pics of the last two Christmasses in this house. This will be the fourth Christmas in this house. I can’t believe how the time flies! It seems that we just moved in! This year my Christmas decorations are going to be very nature-inspired. Sheep hides, warm textiles and twigs and cones from the nature…

Kommentit (28)

 1. Tsinnia

  Ihastuin ihan hirmuisesti tuohon 2012 vuoden ensimmäiseen kuvaan. Juuri tuollaista tunnelmaa haluaisin tänä vuonna meillekkin 🙂 Teillä on aina niin kaunista!

  • suvi m

   Kiitos Tsinnia kauniista sanoistasi! 🙂 Toivottavasti tänä vuonnakin tulee kiva joulutunnelma kotiin…

 2. Ninni

  Hei! Olen jo parin vuoden ajan käyttänyt tekemääsi vuosikalenteria. Mistä löydän vuoden 2015 kalenterin? Olethan tehnyt sellaisen, jos et niin kai teet? Haluaisin ehdottomasti samanlaisen kun nämä aiemmatkin:)

  • suvi m

   En ole vielä ehtinyt tehdä ensi vuoden kalenteria, mutta se on tulossa kyllä. Monet ovat siitä kyselleet ja olen luvannut sen tehdä. Tosi kiva, että niin moni on ottanut sen käyttöön. 🙂

 3. KatiJ

  Hei, olisin tiedustellut kenen mallistoa on tuo ihanainen valkoinen 7-sakarainen kynttelikkö hyllyllä ? Aivan ihana…

  • suvi m

   Se on Design House Stockholmin ”Joy” kynttelikkö. Muistaakseni viime vuonna oli puhetta, että sen valmistus olisi lopetettu, mutta vielä ainakin niitä löytyy joistakin verkkokaupoista. Kauan siitä haaveilin kunnes sain sen omakseni ja nyt toivon vain että polttimoita saa jatkossakin..

 4. suvi

  Hei!
  Scandinavian Desing Centeristä saa Joy-polttimoita 9e / 5kpl. Ja kynttelikköä oli myös myynnissä! Ja edullisesti, 110e! Lähti siis tilaus. Joy:ta ei taida monestakaan paikkaa enää saada ja esim. RoyalDesing myi sitä mutta puolet kalliimmalla!

  • suvi m

   Hyvä, kiitos vinkistä! 🙂 Pitää minunkin tilata noita polttimoita…

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *