Blogit
Valkoinen Harmaja

Jouluinen koti – Hyvää joulua!

Täällä alkaa kaikki olla valmista. Jouluruuat on hankittu, lahjat on paketoitu ja koti on saanut jouluisen ilmeen. Tänä vuonna joulukodin tehosteväreinä toimivat ruskea ja vihreä. Myös makuuhuone koki pientä uudistusta, kun sisustelin sinnekin pehmeämpää jouluista ilmettä.

mh_jouluinen

petaus_jielde

mh_jouluinenpetaus

Vuosia vuosia sitten Sisustuksen Koodista hankitut Mulberryn tyynynpäälliset tuovat jouluista ilmettä meidän kotiin tänäkin vuonna. Tällä kertaa ne koristavat pääosin makuuhuonetta, mutta yksi klassikkoruutuinen tyyny löytyy myös olohuoneesta.

jouluinen_oh3

kynttilat

lampaantalja_oh

Ostin Vanhankaupungin joulumarkkinoilta muhkean lampaantaljan, jossa toistuu myös ruskean sävyt. Tämä kotimainen lampaantalja on samaisesta paikasta, josta Satu jonkin aikaa sitten kirjoitteli blogissaan. Aivan ihania taljoja!

jouluinen_oh

joulukuusi

Joulukuusi on koristeltu meidän perheen perinnekoristeilla. En ole tainut koskaan ostaa itse joulukuusenkoristeita, vaan kaikki koristeet on saatu tai askarreltu itse. Seassa on sekä minun omia päiväkodissa askartelemiani koristeita kuin myös omien lasten tekemiä luomuksia. Perinteisten sähköisten kuusenkynttilöiden sijaan kokeilin tänä vuonna kuuseen tuollaista ulkovalosarjaa. Ihan kivalta näytää sekin.

normann_cph_kynttila

jouluinen_rt

viivi

pehmis

Minulla on joulunpyhille vain yksi toive: päästä siihen joutilaisuuden tilaan, jossa mieleen ei koko ajan tule jotain asiaa, joka ”pitäisi tehdä”. Syödään vuoroin suolaista ja makeaa ja rentoudutaan oman perheen kesken. Tänne sateli yön aikana hentoinen lumipeite, joten tunnelma alkaa senkin suhteen olla kohdillaan. Näiden kuvien ja tunnelmien myötä blogini hiljenee nyt joulutauolle muutamaksi päiväksi ja toivotan teille kaikille rakkaille lukijoilleni:

Oikein hyvää ja rauhallista joulun aikaa!

Merry Christmas!

Kommentit (12)

 1. Marika

  Kauniit nuo makuuhuoneen lamput. Kiva vaihtoehto pöytälampuille. Toimiiko käytännössä hyvin? Tunnelmallista joulua teille!

  • suvi m

   Juu, kyllä makuuhuoneen valaisimet ovat myös oikein käytännölliset. 🙂 Juuri tässä nyt vähän entrasin ja muutin valaisimien paikkoja täällä kotona, joten muutosta tuli makuuhuoneeseenkin…

   Hyvää uutta vuotta! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *