Blogit
Valkoinen Harmaja

Jotain aivan muuta

Meillä on ollut normaalista poikkeava viikonloppu. Vietimme lauantain Vaasassa ystäviä tapaamassa. Normaalista poikkeavia ovat myös nämä kuvat. Yövyimme hotelli Kanttarelli’ssä, joka on sisustettu täysin omasta maustani poikkeavalla sisustustyylillä. Olemme yöpyneet tässä hotellissa pari kertaa, sillä välillä on ihan mukavaa viettää aikaa itselle ihan eri tyylisessä ympäristössä. Hotelli on rakennettu vanhaan funkis-taloon muutama vuosi sitten ja sisustuksesta haluttiin tehdä runsas ja aika raskas. Ylellisyys lienee ollut tavoitteena. Jokainen huone on normaalia suurempi ja kaikissa huoneissa on oma sauna.

Pystyn ihastella myös omista mieltymyksistäni poikkeavaa sisustusta, kunhan se on tehty hyvällä maulla. Ymmärrän miten jonkun mielestä modernista ja avarasta poikkeava tyyli voi olla kaunista. Mutta minusta tämän hotellin sisustus oltaisiin voitu tehdä vieläkin tyylikkäämmin. Nyt tuntui vähän siltä, että osa jutuista oli ns. ”feikkiylellistä”. Esimerkiksi kylpyhuoneissa ja wc-tiloissa on kullan väriset hanat ja suihkut, mutta ne ovat täysin epäkäytännölliset. Kuuma ja kylmä vesi täytyy säätää erikseen ja suihkusta roiskuu vesi miten sattuu. Ulkonäkö voi henkiä ylellisyyttä, mutta käytännöllisyys paljastaa sen, että laatu on vain illuusiota. Minusta olisi ollut hienoa käyttää tällaisessa kohteessa myös runsaita ja upeita kuviollisia tapetteja. Kylpyhuoneetkin olisin laatoittanut toisenlaisella laatalla; vaikkapa marmorilla – sehän olisi sopinut hienosti tähän tyyliin.

Palvelu pelasi hotellissa erinomaisesti ja yöunet olivat makoisat. Nyt sitä oikein huomasi kuinka väsynyt onkaan ollut, sillä heti kun päänsä iski tyynyyn, niin uni tuli. Tästä onkin hyvä jatkaa pirteänä uuteen viikkoon!

Translation: We spent the weekend in Vaasa, where we stayed at a hotel (Kantarelli’s) which is decorated in style that is compeletely different than our own. I can see beauty also in different interior decoration styles as long as everything has been implemented with good taste. And it is nice to spend time in a completely different surroundings than you’re used to.

Kommentit (14)

 1. Maarit

  Teksti olisi voinut olla omani. Yövyimme samaisessa hotellissa viikko sitten. Yöpyminen oli hoidettu meille valmiiksi, joten itse emme hotellia valinneet. Modernin kodin asukkina hotelli todellakin oli eri tavalla ”ylellinen”. Ne kullanväriset, erittäin epäkäytännölliset hanat olivat kyllä kaikkein kamalimmat. Palvelu oli hyväää, sauna+poreamme huoneessa kivat ja aamiainen todellakin erinomainen, kuten joku edellä kommentoikin. Kaikesta huolimatta arvostan erilaisia kokemuksia, myös hotelleissa. Parin yön päästä yövyttyäni uutuuttaan hohtavassa Cumuluksessa löytyi taas niitä hyviä ja huonoja puolia. Matkailu avartaa ja sitä rataa.

  • suvi m

   Juuri niin. Matkailu avartaa. 🙂

 2. henna

  no nyt on fiiniä! 🙂

  • suvi m

   Juu, kyllä on niin fiiniä että. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *