Blogit
Valkoinen Harmaja

Istutus käyntiin

Voi ihanaa, että huomenna on vapaapäivä! Se tulee tarpeeseen. Kävimme tänään K-raudan puutarhahäppeningissä ja samalla hankimme lähes kaikki pihakasvit: omenapuut, terijoensalavat, marjapensaat jne. Ensimmäisenä mukaan tarttui raikkaan vihreät kartiovalkokuuset. Ne olivat minusta erityisen ihanat! Jotenkin raikkaammat ja freessimmät kuin perinteiset tuijat.

Lisäksi ostimme Kekkilän askelpolku-laattoja. Kuvasta näkyy, että asettelimme ne etupihalle, mutta ne eivät tule jäämään siihen (vaikka olisivat kyllä kivat tuossakin). Askelkivet siirretään nimittäin takapihalle, johtamaan leikkimökkiin. Leikkimökkiin, joka jo odottaa meitä Kannustalon tehtaalla! Koko perhe odottaa jo innolla leikkimökin saapumista!

Lapsille hankittiin myös sellainen pyöreän mallinen keinu ja Mankku oli jo aiemmin hakenut paikallisesta betonitehtaasta nurmikon reunakiviä ja muutaman peruslaatan. Ja toki mukaan tarttui myös multaa, nurmikkolannoitetta ja kariketta. Näistä aineksista pitäisi meidän pihan muotoutua.

Huomenna olisi tarkoitus tehdä leikkimökin perustukset ja tietenkin istuttaa tänään hankitut kasvit. Ovat vaan luvanneet huomiseksi sadetta, mutta ei se meidän menoa haittaa… 😉

Leppoisaa helatorstaita!

Kommentit (20)

  1. Nasu

    Kiitos, kun vinkkasit noista Kekkilän Askelpolku-laatoista. Olemme pari vuotta miettineet pihallemme laattoja poluille, mutta mikään vaihtoehto ei ole innostanut edes kauppaan asti katsomaan. Luonnonkivet eivät oikein sovi ja nelikulmaiset betonilaatat eivät ainakaan. Askelpolun tummanharmaat laatat ovat täydelliset ja käytiin ostamassa niitä tänään. Nyt ne pitäisi vaan kaivaa paikoilleen. Laattoihin voi myös kätevästi piirtää katuliiduilla 🙂 Vinkki tähän löytyi Kekkilän esitteestä.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *