Blogit
Valkoinen Harmaja

Inspiraatiota sunnuntaipäivään

Ruotsalainen Elle Interiör on ylivoimainen suosikkini ulkomaisista sisustuslehdistä. Uusin numero on juuri ilmestynyt ja lehti oli minusta tällä kertaa erityisen inspiroiva, kansikuvasta lähtien. Ihastuin etenkin tähän valokuvaaja Jonas Ingerstedtin kotiin. Upeita designklasikoita ja kodikkuutta. Ruokailutilan seinäkaappi on Ikean kaapistoa, joka on maalattu kauniilla vaaleansinisellä sävyllä ja vetimiksi on asennettu nahkaiset renksut – ihailtavaa kekseliäisyyttä!

Kodista löytyy myös ripaus marmoria, josta olen kirjoittanut jo useasti. Nyt harmittaa entistä enemmän, ettemme valinneet sitä omaan kotiin, vaikka rakennusaikana siitä haaveilin. Mutta sain yhden idean, kuinka saisimme pikkuisen marmoria omaan kotiin! Mankun pitäisi vaan auttaa hitsaamisessa…makkarista kuului vain murahdus, kun kysyin ”Osaatko hitsata?” 😀 Ajattelin nimittäin, että voisi tehdä sellaisen kapean sivupöydän. Jalat hitsattaisiin mustaksi kehikoksi ja päälle marmorikansi. Sen pöydän voisi sijoittaa sohvan taakse tai vaikka olohuonen ikkunan eteen. Pöytä olisi tosi monikäyttöinen, sillä se sopisi melkein mihin vaan. Saa nähdä toteutuuko tuo idea…

kuvat: Jonas Ingerstedt

Kommentit (8)

 1. TInkeri

  Kaunis sävy asunnon seinissä. Ihailen myös sitä, miten hienosti taulut on aseteltu.

  • suvi m

   Samoja juttuja minäkin ihailin. 🙂

 2. Nasu

  Minkä kokoiset teillä ovat nuo isot Hayn tarjotinpöydät? Onko ne 35 cm korkeat? Haaveilisin tuollaisesta isommasta keskikokoisemme kaveriksi.

  • suvi m

   Isot tarjotinpöytämme ovat 60×60 kokoa. Korkeus on 35 cm kehikon reunaan mitattuna ja 39 cm tarjottimen yläreunaan mitattuna.

 3. Bella

  Samoin! Niin keväinen ja raikas kansi! ..Ellessä siis.. 🙂

  • suvi m

   Niinpä! 🙂 Koditkin ovat niin kodikkaita, mutta silti tyylikkäitä.

 4. HAY:n uutuudet | Valkoinen Harmaja

  […] sellaisessa koossa, että sopisivat Tray-pöydän kanneksi…? Se olisi helppo tapa toteuttaa marmoripöytäidea, jonka aiemmin mainitsin. Eikä Mankun tarvitsisi ryhtyä […]

 5. eikku

  Hei,jos miehesi ei suostu töihin,niin ei muutakuin metallipajalle! Siellä kivat miehet tekee kaiken sen mitä pyydät!:)
  Ps,osaatko sanoa mitä toi valkoinen hyllykkö on 2.kuvassa ,mainittiinko siitä lehdessä?
  -eikku

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *