Blogit
Valkoinen Harmaja

Ikkunanpesuniksejä

Kiitos kaikille ikkunanpesunikseistä, joita jätitte SINI-postaukseeni! Olen lukenut niitä mielenkiinnolla. Etikka pesuvedessä oli minulle ihan uusi kikka, mutta sanomalehteä olen minäkin joskus käyttänyt ikkunoiden kuivaamiseen. Siitä saattaa vaan jäädä mustetta valkoisiin ikkunapuitteisiin ja käsiin. Netistä luin, että suodatinpussit olisivat parempi ratkaisu ja taisi siitä joku vinkatakin kommenteissa. Ja toki mikrokuituinen ikkunaliinakin kuivaa tehokkaasti. Tärkeää on myös se ettei pese ikkunoita suorassa auringonpaisteessa, sillä silloin ne kuivuvat liian nopeasti ja rantuja syntyy helpommin.

onnea_sinivoittaja

Ja samalla täytyy kiittää tietysti myös innokkaasta osallistumisesta SINI-tuotteen arvontaani! Random.org toimi jälleen onnettarena ja arpoi voittajaksi tällä kertaa numeron 241, eli katin kommentilla:

”Pesen aina pilvisenä päivänä tai varjon puolelta. Lisäksi paljon astianpesu ainetta pesuveteen ja pesen reilulla vedellä. Sitten näin lapsi perheessä käytän sormenjälkien poistamiseen auton tuulilasin pesunestettä laimennettuna ja sinin sieni mikrokuituliinaa kuivana. Toimii ja kiiltää ;-)”

Oikein paljon onnea sinulle!

Minä jatkan nyt aurinkoisesta päivästä nauttimista. Vielä on synttäriherkkujakin jäljellä eilisistä synttäreistäni… 😉

Kommentit (4)

 1. nalle

  Myöhästyneet onnittelut Suvi❤

  • suvi m

   Kiitoksia! 🙂

 2. Ella

  Myöhästyneet onnittelut syntymäpäiväkaimalle! (24.3?)

  • suvi m

   Kiitos! Myöhästyneet onnittelut sinullekin! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *