Blogit
Valkoinen Harmaja

Ikea Stockholm 2013

Ikea on julkistanut Stockholm-sarjansa uuden malliston, jonka on suunnitellut Ola Wihlborg. Stockholm mallisto on aina ollut suosikkimallistoni Ikeassa PS:n lisäksi. Tämän vuoden mallisto on selvästi saanut vaikutteita 1950-luvun muotoilusta, mutta on silti hyvin ajaton. Tykkään kyllä, mutta en koko kotiani sisustaisi tähän tyyliin; pieniä ripauksia vain. Etenkin viimeisessä kuvassa näkyvä korkea lipasto on mieleeni. Myös toffeen värinen (nahka?)sohva on upea. Malliston huonekalut nousisivat ihan eri tavalla esille esim. melko vaaleassa kodissa verrattuna näihin pressikuvien tummanpuhuviin tiloihin. Kauppoihin nämä ihanuudet saapuvat joskus huhtikuussa. Tykkäättekö te?

Translation: Ikea has lauched their new Stockholm series designed by Ola Wihlborg. It clearly has taken influences from the 1950 design, but the collection is still timeless. I like!

Images: Ikea

Kommentit (27)

 1. Sanna

  Tuo puinen senkki ja sohvapöytä näyttävät tosi kivoilta! Myös konjakkinen nahkasohva! nam! 🙂

  • suvi m

   Minustakin se senkki on kaunis. Kummasti aina ihastun lipastoihin ja senkkeihin. 🙂

 2. heidi

  Hei!

  Saanko kysyä aiheeseen mitenkään liittyen, että mistä olette ostaneet tauluihinne kehykset. Tilasin Kajakajalta hienot mustat vektor eläinaiheiset julisteet ja olisi ihana saada ostettua niille modernit kauniit kehykset. =)

  • suvi m

   Isäni on kehystänyt suurimman osan tauluista itse. Joissakin tauluissa on valmiita kehyksiä esim. Clas Ohlsonilta.

   Toivottavasti löydät oikeat kehykset, ainakin kehysliikkeissä osataan auttaa. 🙂

 3. karjalan muori

  Kiva, että on tiloissa väriä. Missään muualla, kuin suomessa ei vedetä koko huoneistoa valkoiseksi. Täällä ei uskalleta käyttää väriä, koska ei ole tyylitajua ja luullaan, että valkoinen on aina hyvä. Minäkin pidin tuosta lipastosta. Sopisi hyvin makuuhuoneeseeni. Oikeastaan vaaleaa puunsävyä kodista ei löydy ollenkaan, tuo on aika samanvärinen kuin artekin trienna pöytäni pähkinäpuisena.

 4. Olli

  No nyt on kyllä Ikea pistänyt parastaan! Vihdoinkin Ikealta jotain.. no ei-ikeamaista. Materiaalit näyttävär laadukkailta ja sävyt sekä pintamateriaalit kutsuvat (valitettavasti) taas ostoksille!

 5. Kysymys

  Satutko tietämään kenen valmistama tuo toisen kuvan muistilappu puu on?

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *