Blogit
Valkoinen Harmaja

Ihanat tuoksukynttilät

Syksyn saapuessa sitä maalailee romanttisia mielikuvia siitä, kuinka mukavaa onkaan käpertyä torkkupeiton alle kahvikupposen kera kynttilän valon loisteessa. En tiedä onko noita rentouttavia hetkiä tullut viime aikoina oikein vietettyä, mutta tuoksukynttilöitä meillä on ainakin polteltu. Siinä määrin, että molemmat Skandinavisk-kynttilät ovat palaneet loppuun. Tyhjät lasikupit aion kyllä hyötykäyttää jotenkin; nyt laitoin tyhjään RO-kynttilään puoliksi palaneita kruunukynttilöitä.

tyhja_tuoksukynttila

Mutta nythän minulla on hyvä syy hankkia uusi, ihana tuoksukynttilä! Selailin nettikauppojen valikoimia ja kokosin mieluisimmat kynttilät tähän. Yllätyin ettei valikoima ollut kovin laaja.

tuoksukynttilat

Skandinavisk-kynttilöitä näkee nykysin todella paljon ja olen miettinyt, että ehkä voisin seuraavaksi hankkia sellaisen suuremmassa koossa. Myös klassiset Diptyquen ja Byredon kynttilät viehättävät (Byredolta on ilmestynyt juuri uusia tuoksuja), mutta niitä täytyisi hankkia ulkomailta…? Tom Dixonin Orientalist-kynttilää en vielä ole polttanut loppuun, joten ehkä en nyt seuraavaksi kuitenkaan hankkisi tuota uutta ”Scent Elements” -sarjaa. Eniten näistä minua viehätti kuitenkin L:A Bruketin oranssiin lasipurkkiin valettu kynttilä. Olen selvästi ihastunut nyt tuollaiseen poltetun oranssiin sävyyn (sen huomaa myös edellisen postauksen kotikuvista).

Tässä on pienoinen Helsingin reissu luvassa, joten luulenpa että tuon sieltä tuliaisina tuoksukynttilän. Mielummin käyn nuuhkimassa ja hypistelemässä niitä jossain pikkuputiikissa kuin tilaan netistä. Pitää varmistua siitä, että tuoksu on mieluisa.

Joko sielläkin alkaa tuoksukynttilät kulua loppuun vai poltteletko niitä säästeliäästi?

Translation: I need to buy a new scented candle and so I made a collage of some of my favourites candles. Maybe I’ll buy the one from L:A Bruket…? But I have to test smell it first…

Kommentit (17)

 1. Mirja

  https://m.facebook.com/petitstlouis/
  Täältä saa ihania Byredon kynttilöitä ja tuoksuja.

  • suvi m

   Kiitos vinkistä! 🙂

 2. -heini-

  Täällä kans annetaan palaa :). Sittenpähän voi taas ostaa uusia tuoksuja ;). Ja tosiaan tyhjät kipot hyötykäyttöön.. kauniita ne on tyhjinäkin!

  • suvi m

   Juuri niin! Tuoksukynttilät tuovat ihanaa tunnelmaa ja siitä pitää nauttia näin pimeään vuodenaikaan. 🙂

 3. Lanttuleikkuri

  Täällä myös liputetaan Joik kin perään.
  Tulin eilen Tallinnasta ja ostin Joik kosmetiikkaa ja piparkakku tuoksuisen kynttilän.

  Näitä kynttilöitä saa monesta eri kaupasta, parhaat valikoimat ovat Stockalla, 1 krs. Löytyy Joik kosmetiikka hyllyn toiselta puolen sekä Kaubamajasta, kotiosastolta, mutta ovat vähän muiden kynttilöiden sivussa, kannattaa suosiolla kysyä myyjältä.
  Mm monessa apteekissa myydään, mutta näissä kahdessa on laajin valikoima.

  Hinta on n 7,50’e per kynttilä. Tuoksuja moneen eri lähtöön

  • suvi m

   Kiitos vinkistä! Onpas kyllä edullisia tuoksukynttilöitä! Seuraavalla Tallinnan reissulla pitää kyllä muistaa tämä! 🙂

 4. suvi m

  On kyllä nätti kynttilä! Unohdin ihan tsekata H&M valikoiman, kun netistä näitä kynttilöitä hain. Kiitos vinkistä! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *