Blogit
Valkoinen Harmaja

Ihana takki!

Olen suunnitellut, että kesäloman sateisina päivinä hääräilen kotona sellaista, mitä muuten ei ole saanut aikaiseksi tehdä. Kuten käydä läpi vaatekaappeja. Olen jo pikkuisen päässyt projektissani eteenpäin ja laatikollinen omia vaatteitani on karsittu kirppistä varten. Samalla tulee tietysti tehtyä inventaariota siitä, mitä tarpeellista vaatekaapista vielä puuttuu. Minulta on puuttunut laadukas kevättakki. Onneksi mieleinen takki sattui löytymään nyt alennusmyynneistä, kun iskin silmäni Filippa K:n rentoon biker-henkiseen takkiin Nellyn alennuspuolella.

takit_naulakossa

ale_takit

takki_lahi

filippak_takki2

filippak_takki

eteisen_naulakko

Takki on syvän tummansininen, vaikka kuvissa se saattaakin näyttää mustalta. Mallia saa myös kauniin beigen sävyisenä. Takki on pellavan ja puuvillan sekoitusta, joten se on sopivan kevyt myös kesällä.

Alennusmyyntien heräteostoksena ostin myös taaempana näkyvän karvatakin (Moda Aukialta), jolle taitaa tulla käyttöä jo tänä kesänä. Alimmaisessa kuvassa näkyvät tossut löysin Anttilan alelaarista noin kuukausi takaperin yhdeksän euron hintaan!

Mutta seuraavaksi jatkan sitä karsimista. Kirppikselle päätyviä vaatteita, tavaroita ja leluja on kertynyt nurkkiin aikamoinen määrä!

Translation: Some of my sale finds this summer. I love this Filippa K jacket!

Kommentit (10)

 1. Iisa

  Kiva takki! Ja kivaa olisi lukea enemmänkin tyylijuttuja sisustuksen seassa 🙂 Vaatekaappeja olen minäkin käynyt läpi; homma, jota saa olla aina tekemässä, kun on kaksi pientä lasta 🙂

  • suvi m

   Mukava kuulla! 🙂 Ehkä joskus silloin tällöin, kun löydän jotain kivaa tai innostun jostain asusta erityisesti, niin voin kirjoitella vaatteista. Muuten kyllä sisustusjutut tuntuvat kivemmilta. En tykkää olla itse kuvissa. 😛

 2. Anne Malia

  Ihana ihana takki! Sopii sulle just hyvin 🙂 ja täällä myös katseltaisiin mielellään noita tyylijuttuja välillä. Muistelepa vielä sitä muotibloggariaikaa <3

  • suvi m

   Heh, juu. 🙂 Ei minusta ole palaamaan muotibloggariksi, se ei ollut niin luontevaa mulle. Mutta kiva kyllä välillä laittaa jotain vaatejuttujakin.

 3. jonna

  Hei, voisit laittaa tänne blogikirppiksen pystyyn!

  • suvi m

   Ihan hyvä idea, mutta pääosa myytävistä jutuista ei ole niin kummoisia, että niitä kantsis postitella ympäri Suomen. 🙂 Jonkin aikaa sitten myin suurimmat sisustusjutut jo tämän blogin kautta.

 4. Nanna

  Ihana takki on kyllä. Tämä Suomen kesä kun näköjään vaatii vähän järeämmät vaatekerrat. 🙂
  Mukavaa viikkoa sinne.

  • suvi m

   No niinpä. Mutta onneksi ovat nyt luvanneet lämpimämpää! 🙂 Mukavaa viikonloppua!

 5. Tiina

  Minäkin tykkäsin hurrrrjasti näistä asukuvista! 🙂

  • suvi m

   Kiva kuulla! 🙂 Minua vähän jänskätti kyllä postailla tämmöistä…

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *