Blogit
Valkoinen Harmaja

Ihana pieni kirsikkapuu

Meillä on aivan ihana pieni kirsikkapuu! Näin tällaisen ensimmäisen kerran Kuistin kautta -blogissa (kannattaa muuten klikata sinne!) ja sitten snäppikaverini-Riitta vinkkasi, että näitä puita saisi Kodin Terrasta, joten pakkohan se oli heti lähteä katsomaan josko niitä löytyisi myös meidän myymälästä. Minulla kävi tuuri: sain viimeisen kappaleen.

kirsikkapuu-9221

kirsikkapuu-9228

kirsikkapuu-9245

kirsikkapuu-9250

kirsikkapuu-9236

Pieni, hento kirsikkapuu tuo upeasti ripauksen kevättä kotiin. Mukana ei ollut tarkkoja hoito-ohjeita, mutta mukana roikkuneen lapun kuvaikoneista saattoi päätellä, että tämä lajike viihtyy aurinkoisella paikalla. Niinpä siirsin puun sittemmin lähemmäs ikkunaa. Täytyisi myös vielä keksiä tälle kauniimpi suojaruukku tai pussukka.

Mutta voi surku: olen huomannut, että muutamat oksat ovat jo alkaneet kuivahtaa! Olen yrittänyt muistaa kastella tätä usein, mutta nyt en tiedä olenko kastellut sitä liikaa vai liian vähän. Pahoin pelkään, että en näillä hortonomin taidoillani saa kovin kauaa pidetttyä tätä hengissä. Onko teillä antaa hoitovinkkejä?


Translation: I bought this lovely little cherry tree last weekend! It is so lovely! But I need more instructions of how to take care of it…

Kommentit (12)

  1. Nanna

    Luulenpa,että isompi ruukku ja lisämulta auttaa!ei patterin läheisyyteen.Mikään kasvi ei pidä,että juuret seisovat märässä kokoajan.Runsas kastelu ja sen jälkeen mullan kuivahdus.Haluan kyllä samanlaisen!Onneksi oma piha täynnä kirsikka ja omenapuita,jotka ihastuttavat kukillaan joka kevät.Riittää oksia maljakkoon asti 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *