Blogit
Valkoinen Harmaja

Hyvää Joulua!

Alamme hiljentyä joulun viettoon. Tänään koristelimme joulukuusen ja laitoimme lisää joulukoristeita esille. Kyllähän se joulu tänne väliaikaiseen kotiinkin tulee.

Joulukoristeista rakkaimpia ovat itsetehdyt; oman lapsuuden päiväkotiajasta säilyneet tontut ja tietenkin nyt omien lasten askartelemat koristeet. Niitä on ripoteltu ympäri kotia. Muutenkin pidän joulukoristeissa enemmän perinteisestä tyylistä kuin kimalluksesta ja glamourista.

Näppäsin näin iltapimeällä muutaman kuvan vuokrakotimme joulukoristuksesta.

Sijoitimme joulukuusen olohuoneen nurkkaukseen – se oli ainoa mahdollinen paikka tässä kodissa
Lapsena päiväkodissa askartelemani joulutontut pääsivät TV-tason päälle asetelmaksi. Lampun alle sujautin edesmenneen mummuni virkkaaman liinan.
Lähikuva tonttuasetelmasta
Anoppi toi meille tänään tuollaisen joulukukan…
…olin juuri ajatellutkin ostaa tuollaisen 🙂
Enkelikello oli mennyt rikki laatikossa, mutta Magnus sai sen korjattua
Poikamme oli askarrelut tämän sydän-tuikkukupin päiväkodissa <3
Tämän tontun olen minä askarrellut pienenä päiväkodissa
Toinen poikamme askartelema koriste
Keittiöön joulutunnelmaa tuovat ikkunan ympärille asetetut joulukortit sekä joulukyntteliköt
Edellisessä kodissa sijoitimme tämän Linumin joulusukan aina takkaluukun päälle. Nyt se löysi paikkansa lastenhuoneen ovenkahvasta. Ehkä tonttu käy sujauttamassa sinne jonkin yllätyksen aatto-aamuna…
Eteisen ovenkahvaan sijoitin Lexingtonin joulusydämen

Odotan kyllä jo kovasti ensi vuoden joulua uudessa kodissa! Sitten on tilaa touhuta ja on mukava köpötellä saunarakennukseen joulusaunaan…

Magnus lähti vielä nyt illalla raksalle saumaamaan teknisen tilan laattoja, mutta sitten hän saa kyllä pitää joulutauon. Raksalla on muuten tällä viikolla muurattu myös kaikki saunarakennuksen kylppärin seinät. Suuremmat hommat jatkuvat taas sitten joulun jälkeen.

Oikein rauhallista ja rentouttavaa joulua kaikille!

Kommentit (6)

  1. suvi m

    >Nannas: Niinpä! Ihana ajatus on se! 🙂 Mukavia pyhiä sinnekin!Hannah: Kiitos! Rentouttavia vuoden viimeisiä päiviä!RouvaRa: Niin ollaan! Jee! 🙂 Hyvää Uutta Vuotta sinnekin!S: Niinpä! Ihanaa sitten kun on uusi talo ja paljon avaruutta ympärillä, niin pääsevät lasten koristeetkin paremmin oikeuksiinsa. 🙂 Mukavaa loppuvuotta!Malia: Aivan niin! Hauskaa Uutta Vuotta!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *