Blogit
Valkoinen Harmaja

Hyvä sisustusohjelma?

Sunnuntai-aamuihini on jo vuosien ajan kuulunut sisustusohjelmat. Monta vuotta seurasin remonttireiskaa ja sen jälkeen tullutta T.i.l.a-ohjelmaa. Valitettavasti T.i.l.a:a ei enää tehdä ja itse asiassa tällä hetkellä tv:stä ei taida tulla yhtään kotimaista sisustusohjelmaa, uusintoja lukuunottamatta. Nykyisin katsonkin Innon uusintoja sunnuntai-aamuisin kaffikupposen äärellä. Tästä samasta aiheesta kirjoittelin muuten myös melkein vuosi sitten; silloin ajatuksia herätti Tyylivarkaat (pääset tuohon postaukseen tästä). Nyt sekin ohjelma on kai jo lopetettu.

Kaipaisin kyllä uusia suomalaisia sisustusohjelmia telkkariin! Sellaista asiallista ja tyylikästä ohjelmaa. Kuitenkin tekemisen meininkiä ja rentoa otetta. Ja paras esitysajankohta on minusta juuri sunnuntai-aamut – tai ainakin ohjelman uusinta-ajaksi se on hyvä. Ehkä jokin T.i.l.a-ohjelman ja remonttireiskan yhdistelmä olisi hyvä…? Suomalaisten sisustusinnostus jatkuu kuitenkin edelleen vahvana, joten on erikoista ettei mitään sisustusohjelmaa tule tällä hetkellä.

Kaipaatteko tekin uusia sisustusohjelmia tv:seen? Millainen ohjelma olisi hyvä?

Kommentit (56)

 1. Nanna

  Saman kokenut – sunnuntaiaamuisin ei tule enää katsottavaa sisustusohjelmaa. Nämä nykyään näytettävät uusinnat on jo niin nähty. Tila-ohjelmaa kaipaan sen tyylikkyyden vuoksi ja suunnittelijoista erityisesti Pirkko-Liisa Topeliusta sekä Helena Karihtalaa.

  • suvi m

   Minäkin pidin todella paljon Topeliuksen ja Karihtalan muutoskohteista. Ja tietysti myös Tomin. 🙂

 2. sis.ark.

  Ruotsalainen Arga Snickaren, joko uudet tuotantojaksot myös Suomeen tai suomalainen versio sarjasta.
  Kiitos blogista!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *