Blogit
Valkoinen Harmaja

Hyasintit edestä ja takaa – ja ylösalasin

Joulukukat ovat nyt kyllä vallanneet tämän huushollin täysin! Aikaisemmin esiteltyjen kukkien lisäksi meiltä löytyy myös hyasintteja. Hyasintit ovat lemppareitani, sillä niiden tuoksusta tulee minulle hyvin jouluinen fiilis. Kun olin pieni, meillä oli kotona aina paljon hyasintteja joulun aikaan, kunnes kerran sain niistä allergisen reaktion. Iän myötä allergia on onneksi jo lieventynyt.

Nämä hyasintit sain Huiskulasta, joka on nyt myös avannut verkkokaupan, www.huiskulakauppa.fi. Verkkokaupan valikoimasta löytyy sisustus-, lahja- ja hemmottelutuotteita ja tuotteet voi tilata kätevästi kotiin tai työpaikalle. Verkkokaupasta voi tilata myös kukkia, mutta ne täytyy noutaa myymälästä (Turussa, Salossa tai Nokialla).

Meillä ei ollut kaikille hyasinteille sopivaa ruukkua, joten sovelsin näihin samaista silkkipaperipussukkaideaani – laitoin pussukoiden ympärille vain paperinarua. Sattumalta pussukat olivat juuri sopivan kokoisia myös näille hyasinttien ruukuille. Näin muovinen ruukku jäi pussin sisälle piiloon.

Huiskulan verkkokaupasta löytyy myös alla olevissa kuvissa näkyvä, kaunis Boskken Sky Planter -ruukku, johon kasvi istutetaan hauskasti ylösalaisin.

Sky Planter on tosi kätevä, sillä lapset tai lemmikit eivät pääse korkealla roikkuvaan kasviin käsiksi. Kovasti pikkukisua kyllä kiinnosti roikkuva hyasintti. Myös kastelu on Sky Planterissa kätevää, sillä ruukun yläosassa on vettä läpäisevä savisäiliö, johon vettä lisätään ja siitä se imeytyy tasaisesti kasvin juuriin. Luulenpa, että tällä systeemillä saan minäkin kasvit säilymään kauemmin. 😉

Kuten aiemmassa postauksessa mainitsin, on joulukuu arvontoja täynnä tässä blogissa. Niinpä sinullakin on nyt mahdollisuus voittaa Boskken Sky Planter (pieni koko, arvo 39,00 €)!

Osallistut arvontaan kommentoimalla tähän postaukseen:
millaisia joulukukkia sinun kodistasi löytyy tai aiot hankkia, vai hankitko ollenkaan?

Muista täyttää kommentointilomakkeen sähköpostikenttä, jotta tavoitan sinut mikäli arpaonni suosii juuri sinua.
Sähköpostiosoitteita ei julkaista mikäli ne on täytetty niille varattuun kenttään.

Arvonta-aikaa on tämä viikko; arvonta päättyy perjantaina 21.12.2012 klo 21.00, jonka jälkeen arvon voittajan.

ARVONTA-AIKA ON UMPEUTUNUT. VOITTAJA JULKISTETAAN PIAN.

Arpaonnea ja mukavaa joulunalusviikkoa kaikille!

Kommentit (231)

  1. Tämän joulukauden hyasinttiasetelma – Meillä Kotona -blogit

    […] postaillut hyasinteista: ne ovat ollet sylinterimaljakossa, tuikkukupeissa, Kubus-kulhossa ja jopa ylösalaisin. On hauska keksiä erilaisia tapoja […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *