Blogit
Valkoinen Harmaja

Hurmaavat matot

Haaveilen uudesta olohuoneen matosta. Viime kesänä hankimme olohuoneeseen Ikeasta edullisen valkoisen puuvillamaton, sillä joku matto oli saatava. Se olikin ihan hyvä ostos, mutta jossain vaiheessa on hankittava laadukkaampi ja pitkäikäisempi matto. Tällä hetkellä olohuoneessa on vanhemmiltani saatu laadukas villakangasmatto, mutta viimeistään kevään korvilla on se vaihdettava kevyempään versioon.

Ihastelin Hayn sivuilta heidän mattojaan. Joko Peas tai Petals -matto olisi mieleeni.

Hayn Petals-matto

Hayn Peas-matto

Pidän myös Hayn värikkäämmistä versioista; varsinkin niistä, joissa on ohut neonvärinen raita, mutta en sellaista kuitenkaan hankkisi olohuoneen matoksi. Pienempi versio jossain toisessa huoneessa voisi kyllä olla kiva.

Hayn S&B Electric Green -matto

Olohuoneen suuri matto on kuitenkin niin iso hankinta, että en uskaltaisi satsata liian trendikkääseen versioon. Jotain ajatonta sen pitäisi olla…

P.S. Lisäsin tuonne vanhan blogini puolelle ohjeen siitä, kuinka voit seurata blogiani tästä uudesta osoitteesta myös Bloggerin kautta (tässä linkki ohjeeseen). Google-käyttäjäraati (Google Friend Connect) on poistumassa käytöstä, joten otin kyseisen gadgetin pois blogin sivupalkista. Mutta tuon vanhasta blogistani löytyvän ohjeen avulla voit seurata mitä tahansa ei-Blogger blogeja. Ja tietysti on myös Facebook, Bloglovin’ ja Blogilista

Kuvat: Hay

Kommentit (23)

 1. anne

  Entäs Hanna Korvelan matot? On arvokkaita, mutta niitä ikumattoja… Mallia ja väriä löytyy monta. En tiedä sopisko teidän olohuoneeseen, mutta saunatupaan esimerkiksi.

  • suvi m

   Juu, ne on ihan nättejä. En vaan tiedä ovatko ne ihan sitä mitä etsin…. Täytyy tutustua mallistoon tarkemmin. Kiitos vinkistä! 🙂

 2. Vimps

  Etsin vanhaan kotiin aikanaan pitkään mattoa. Hyvän näköisiä mattoja on mielestäni vaikea löytää. No, se mieleinen viimein löytyi, mutta kun Dille tuli taloon, hän alkoi kynsiä sitä.

  Nykyisessä kodissa matto joutuikin varastoon ja maton virkaa toimittaa tummanruskea häräntalja, jossa on hieman valkoista. Tykkään sitä kovasti, se näyttää niin kauniilta tammiparkettia vasten. Ja Dille on pysynyt kynsineen oman raapimapuunsa kimpussa – ja toivottavasti pysyy jatkossakin! Ilmeisesti teidän kissi ei teroita kynsiään mattoihin?

  • suvi m

   Meidän Viivi ei teroita kynsiään mattoihin, vaan sohvaan! 😀 Saa kyllä olla komentelemassa, mutta onneksi hankimme ne irtohuput käsinojiin, varsinainen runko-osuus on siis säilynyt suht. koskemattomana. Sitten meillä on myös kynnysmatto, jota Viivi saa raapia.

   Häräntalja on hieno! Ollaan mietitty sellaista saunatupaan…

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *