Blogit
Valkoinen Harmaja

Hiljainen kahvihetki terassilla

Minun piti tänään postata ihan muusta aiheesta. Mutta aamun ikävät uutiset Ranskasta saivat kaiken oman tekemisen tuntumaan ihan turhanpäiväiseltä. Blogi syntyy vahvasti fiilispohjalta, vaikka en täällä mitään syvällisiä kirjoittelekaan. Niinpä hylkäsin ensin mielessä olleen aiheen ja tämä postaus syntyi ihan sattumalta, suunnittelematta. Kävin nimittäin ostamassa kunnon satsin tuoreita marjoja ja terassilla istuskellessa päätinkin napsia kuvia kahvihetkestäni.

terassin_sisustus-9670

terassin_sisustus-9699

terassin_sisustus-9784

terassin_sisustus-9734

terassin_sisustus-9744

terassin_sisustus-9641

terassin_sisustus-9660

Tuoreet marjat ovat suurta herkkuani ja mieluiten syön ne ihan sellaisenaan. Tänään teki mieli laittaa marjat näteille lautasille ja  istuskella hiljakseen terassilla. Kukkaset kävin napsimassa meidän rehottavasta pensasaidasta – rikkaruohojahan nuo ovat, mutta eipä se mitään.

terassin_sisustus-9729

terassin_sisustus-9772

terassin_sisustus-9760

terassin_sisustus-9667

”Äiti, näkyyhän kuvissa se sydämen muotoinen kivi, jonka annoin sulle?” kysyi tyttöni. Tietysti se näkyy. Kivi on ollut terassin sohvapöydällä koristeena siitä lähtien, kun tyttö sen löysi. Tänään katsoin tuota kiveä eri tavalla. Meillä on kuitenkin kaikki niin hyvin. <3


Translation: My quiet moment on our terrace. Feeling sad for all the terrible events around the world…

Kommentit (14)

 1. Annec

  Tuli mieleen noista ulkokalusteiden patjoista, että kestävätkö sadetta vai kiiruhdatteko aina patjat kainalossa sisään sadetta pakoon?

  • suvi m

   Patjoissa on veneisiin tarkoitettua kangasta, eli ne kestävät kosteutta ja niissä on homesuojaus. Niitä ei siis ole pakko roudata aina sateelta suojaan, mutta me kyllä nostamme ne silti pois soffalta jos vain ehditään.

 2. Pia N

  Miten tuo katospurje on toiminut käytännössä? Tuulessa ja sateessa? Miten sadevesi poistuu päältä? Kivan näköinen, mutta onko käytännöllinen?

 3. 5 satunnaista faktaa meidän kodista – Valkoinen Harmaja

  […] jää kuitenkin pieni rako, joten kyllähän ikkunat näyttävät siistimmiltä listoineen (esim. täältä näet ikkunat ilman listoja). Listotushomma jatkuu taas tänä […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *