Blogit
Valkoinen Harmaja

Herkullisen leivän salaisuus

Viime sunnuntaina teimme kaikenlaista kivaa. Kävimme mm. retkellä luonnossa ja haimme vähän lisää saunapuita metsästä (instagramilaiset tietävät ;)). Illan päätteeksi Mankku leipoi vielä leipää. Voi kuinka ihanalta tuore leipä tuoksuu ja maistuu!

leipa

Olen saanut blogilahjaksi Emile Henryn ”leipäuunin”, jolla on kätevä leipoa leipää. Keraaminen leipäuuni on suunniteltu niin, että uunissa kuvun alle luodaan vastaavat olosuhteet kuin perinteisessä leipäuunissa ja näin leivässä on oikea määrä kosteutta paiston aikana. Tämän ansiosta leivän kuoresta tulee rapea ja sisus jää silti mukavan ilmavaksi ja pehmeäksi. Keraamisen leipäuunin etuna on myös se, että lämpö jakautuu tasaisesti, jolloin vitamiinit ja ruuan ravintoaineet säilyvät paremmin, maut ja aromit jakautuvat paremmin.

Leipäuunin mukana tulee myös kätevä ohjekirja, jossa on helppoja reseptejä leivän leivontaa. Tuota reseptikirjaa olemme mekin hyödyntäneet. Tällä kertaa Mankku valmisti täysjyväleipää, jonka päälle oli ripoteltu pellavansiemeniä. Kyllä hupeni yksi leipä nopeasti! Ja ehkä arvasittekin jo: saan nyt myös arpoa yhden Emily Henry leipäuunin blogini lukijoille (arvo 128,50 €) !voita_leipauuni

Näin osallistut arvontaan:
Jätä kommentti tähän postaukseen lauantaihin 21.9.2013 klo 23.59 mennessä.

Muista täyttää kommentointilomakkeen sähköpostikenttä, jotta tavoitan sinut mikäli arpaonni suosii juuri sinua.
Sähköpostiosoitteita ei julkaista, mikäli osoite on kirjoitettu sille varattuun kenttään.
Sunnuntaina 22.9. arvon onnellisen voittajan. Samalla lupaan paljastaa leipomamme leivän reseptin.

EDIT: Arvonta-aika on umpeutunut. Voittaja ilmoitetaan pian.

ARPAONNEA!

Emile Henry on vuonna 1850 perustettu ranskalainen perheyhtiö, joka valmistaa keramiikkatuotteita. Tuotteet valmistetaan luonnonmateriaaleista ja suurin osa vieläpä käsityönä. Lisäksi Emile Henryn tuotteilla on 10 vuoden takuu valmistusvirheille. Emile Henry leipäuuneja myydään Suomessa Stockmann-tavarataloissa, Kodin Ykkösessä sekä esim. Eiringissä Helsingissä (myös verkosta).

Blogiyhteistyo

EmileHenry_logo

Kommentit (434)

 1. Nna

  Mukana! 🙂

 2. -Johku-

  Olisipa kivaa kokeilla tuommoista vempelettä 🙂

 3. ome

  tämäpä mukava arvonta ja taidan juuri ja juuri ehtiä 🙂

 4. Maija

  Mukana! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *