Blogit
Valkoinen Harmaja

Helmat

Makkarissa on tapahtunut pieni muutos. Kuka huomaa? Olemme vihdoin saaneet helmalakanan paikoilleen. Parisen vuotta ehdittiin olla ilman. Olen ostanut tuon helmalakanan muistaakseni H&M Homesta. Tätä ennen ostin erään toisen, joka oli niin ohutta kangasta, että patjojen ruudut paistoivat ikävästi läpi. Olen sitä mieltä, että helmalakanan pitää olla paksua ja jämäkkää kangasta. Silloin se laskeutuukin kauniisti.

Makkarin päätyseinä on edelleen valkoinen. En usko, että siihen on ihan lähiaikoina tulossa muutosta (vaikka siitä jonkin aikaa sitten haaveilinkin täällä), mutta nuo kortit voisin vaihteeksi ottaa pois ja keksiä sängynpäädyn päälle jonkin kivan asetelman. Pari kirjaa ja tuoksukynttilä vaikka… Makkarin toiselle seinälle (joka ei näy kuvassa) laitamme String-hyllyn. Siihen ajattelin säilöä kaikenlaista pientä tarpeellista: kirjoja, koruja ja säilytyslaatikoita. Sitten alkaa makkari olla melko valmis.

Kommentit (19)

 1. Anna

  Kyllä runkopatjalla pitää olla helmalakana, on paljon siistimmän näköinenkin. Ostin äkillisessä mielijohteessa ja olen todennut että viisas ostos pitkällä juoksulla.

  • suvi m

   Juu, makuasioita, mutta pääasiassa noin. Kuten S:lle kirjoitin ylempänä, ihastuin taannoin Lotta Agatonin stailauksiin, jossa sängyn ruutu oli jätetty näkyviin, joten siksei meillekään laitettu heti helmalakanaa. 🙂

 2. Johanna

  Meilläkin taitaa olla sama helmalakana, tosin beesin sävyisenä. Ihanan graafiset nuo pussilakanat! Mistä niitä saa?

  • suvi m

   Nuo pussilakat on Hemtexistä. Ostin joskus viime syksynä, kun Hemtex lopetti täällä ja kaikki oli reippaassa alennuksessa. Linumilla on vähän vastaavat, mutta jonkin verran tyyriimmät. 😉

 3. Marjo

  Jämäkkä ja ryhdikäs helmalakanan olla pitää. Meillä ei ole ollut helmalakanaa vähään aikaan, koska edellinen oli ohutta roikkuvaa kangasta. Valui paikoiltaan, liikkui petarin alla ympäriinsä ja keräsi pölyä. En jaksanut sitä suoristella jatkuvasti ja meni fiilikset. =)
  http://torkkujat.blogspot.com/

  • suvi m

   Joo, se on ärsyttävää jos helmalakana ei pysy paikoillaan. :/

 4. päivi salmi

  Hei

  Olisin kysellyt mikä marimekon kangas sinulla on tyynynä sohvan päällä???
  Näyttää kivalta 🙂

  • suvi m

   En valitettavasti muista enää tuon kuosin nimeä. Yritin katsoa Marimekon sivuilta, mutta mielestäni siellä ei näkynyt tuota kangasta… Harmi etten voi nyt auttaa. Ostin tuon tyynyn valmiina Marimekon myymälästä. Ehkäpä niitä saa vielä…?

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *