Blogit
Valkoinen Harmaja

HAY:n uutuudet

HAY on yksi lempimerkkejäni – ehkä olettekin huomanneet, heh. Heidän huonekalunsa ovat pelkistettyjä ja ajattomia, ja sisustustekstiilit ja muut pienesineet hyvin ajankohtaisia. Juuri näiden pikkujuttujen avulla on helppo tuoda ripaus trendikkyyttä oman kodin sisustukseen.

Ihastelin heidän uutuustuotteitaan ja poimin tähän muutamia suosikkejani. Huomioni kiinnittyi tietenkin ensiksi noihin marmoritarjottimiin; saakohan niitä sellaisessa koossa, että sopisivat Tray-pöydän kanneksi…? Se olisi helppo tapa toteuttaa marmoripöytäidea, jonka aiemmin mainitsin. Eikä Mankun tarvitsisi ryhtyä hitsauspuuhiin…

Käteviä säilytyslaatikoitakin saa nyt näköjään uusissa väreissä. Näitä meiltä löytyy jo ennestään, mutta vielä muutaman voisi hankkia. Mietittiin, että sopiikohan tuohon isompaan LP-levyt. Mankku nimittäin tarvitsisi saunatupaan jotain säilytystä LP:ille. Meillä on työhuoneessa kaksi isoa HAY:n säilytyslaatikkoa, joten pitääkin tyhjentää toinen niistä ja testata mahtuvatko LP:t sisälle.

HAY:n lakanat houkuttelisivat myös kovasti. Ihailin niitä äskettäin Anna M:n kotikuvissa. Lakanoissa on vetoketjut sekä tyynyliinoissa että pussilakanoissa. Siitä pidän kovasti, sillä meillä on yhdet H&M Homen lakanat, joissa on vetoketjut ja ne ovat osoittautuneet todella käteviksi. Ei tupsahtele peitto pussilakanan rei’istä ulos.

Kuvat: Hay

Kommentit (15)

 1. lindam

  Tosi ihania nuo laatikot! Saako niitä tilattua jostain Suomen sisältä?

  • suvi m

   En ole törmännyt noihin laatikoihin verkkokaupoissa. Itse olen ostanut Sisustuksen Koodista, mutta en tiedä onko heillä tällä hetkellä noita laatikoita. Voit kysellä vaikka sähköpostitse: shop@sisustuksenkoodi.fi

 2. Anna M.

  Suosittelen kyllä minäkin noita lakanoita, nyt hetken käytön jälkeen on vasta todella huomannut, miten ihanan pehmoiset ne ovat. Ja vetskarit on kyllä kätevät.

  • suvi m

   Kiva kuulla! 🙂 Nuo lakanat olisi kyllä niin ihanat…

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *