Blogit
Valkoinen Harmaja

Hassu pieni maljakko

kontur_vase

kontur

kontur_maljakko

pehmis

Taidan olla vähän heikkona erilaisiin maljakoihin. Kokoelmani erikoisin yksilö taitaa olla tämä kuvissa näkyvä pieni muovinen vaasi. Se on Normann Copenhagenin ”Kontur”. Neilikkakimppuni alkoi nuukahtaa, joten leikkasin pirteimpiä yksilöitä tähän pikkuvaasiin. Muovista kippoa voisi käyttää myös kynätelineenä tai kylpyhuoneessa erilaisten meikkikynien yms. säilytykseen. Se on vähän kellastuneen valkoinen väriltään, mutta minusta eri valkoisen sävyjä voi yhdistellä reippaasti.

Nämä taitavatkin hetkeksi olla viimeisiä ns. tavallisia kuvia ennen jouluhömpötystä. Ajattelin viikonloppuna laittaa kotiin vähän jouluisempaa ilmettä. En tiedä keksinkö mitään kovin radikaalia verrattuna viime vuoteen, mutta ainakin jotain pehmeämpää ilmettä on luvassa.

Translation: I have lot’s of different vases. The most unusual is this silicone ”Kontur” vase by Normann Copenhagen.

Kommentit (4)

 1. Erja / IhmeidenTekijät

  Rakastan maljakoita ja tuo on todella erikoinen ja ihana 🙂 Valkoisen eri sävyjä on äärettömästi ja niitä yhdistelemällä saa todella mielenkiintoisen sisustuksen – minä tykkään.

  • suvi m

   Niinpä, olisikin ihan mahdoton tehtävä aina käyttää vain yhtä ja tiettyä valkoisen sävyä.

 2. Heljä

  Hei. Muistatko paljonko Kvadratin Pause verhoilukangas maksoi metriltä?

  • suvi m

   Voi että, en enää muista ja sain vähän alennustakin, kun siskon liikkeestä ostin. Kannattaa kysyä Koodista: shop@sisustuksenkoodi.fi

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *