Blogit
Valkoinen Harmaja

Harmaan sävyinen syksy

Kuten aiemmin sivulauseessa mainitsin, minulle on tullut taas pienoinen karsmisvimma. Tuntuu, että kotiin pitäisi saada pelkistetympää ilmettä ja värit eivät tällä hetkellä niin kauheasti innosta. En tiedä onko syynä sitten sisustusfirmojen syyskokoelmat, kun monet niistä tuntuvat olevan kovin harmaapainotteisia sävyiltään ja tunnelmaltaan.

3oa_0001_025r_midres_press_539f71802a6b22781a30b918

harmaata

Softy

Chop

Join, Glasscage, Canyou

Useat ulkomaiset lempparisisustusbloginikin ovat kovin musta-valko-harmaa painotteisia sävyiltään. Välillä se kyllästytti minua, mutta nyt jotenkin olen uudelleen innostunut noista sävyistä ja tosi pelkistetystä ilmeestä. Harmaa ja tunnelmallinen syksy saattaa olla siis tiedossa. Mutta vielä paistaa aurinko!

Kuvat/pics: H&M Home, Kristalia, Bolia

Translation: Looks like the autumn is going to be very grey. At least if you look at some of the autumn collections in interior design….

Kommentit (20)

 1. Hannele

  Haha, musta taas tuntuu että voisin vaikka maalata ittenikin raikuvan punaiseksi ja keltaiseksi – väriä pöytään! 😀 Harmaa on kyllä toisaalta niin kaunis ja sen kanssa sopii mikä vain.

  <3 Hannele
  http://www.rakkaudellahannele.fi

  • suvi m

   Heh, niin ne mieltymykset ja mielihalut vaihtelevat. 🙂 Minulla oli keväällä ja kesällä selkeästi värikkäämpi ja runsaampi kausi. Nyt kaipaan harmoniaa ja pelkistettyä ilmettä.

 2. Casa 23

  Harmaa näyttää kyllä nyt syksyä odotellessa erittäin hyvältä!

  • suvi m

   Niin minustakin! Täytyy alkaa pikku hiljaa luomaan olohuoneeseen syksyisempää ja harmaampaa ilmettä… 🙂

 3. Saila

  Harmaa on ehdottomia lempivärejäni ja ihan ympäri vuoden. Siihen sopii mikä tahansa väri jos haluaa vaihtelua ja pelkistetyssä sisustuksessa on ihanan rauhallinen väri. Käyttämällä eri harmaan sävyjä saa myös kivasti vaihtelua.

  • suvi m

   Niinpä, olen ihan samaa mieltä ja harmaa on minunkin yksi lempiväreistäni. Musta, valkoinen ja harmaa ovat sisustukseni ja vaatetukseni perusvärit. Välillä vain maustan niitä jollain muulla sävyllä.

 4. Jonna (Lady mustavalkoinen)

  Harmaa on kyllä kaunis sävy. Ja siihenhän voipi tarvittaessa yhdistää jos millaista väriä… 😉

  • suvi m

   Niinpä, en keksi väriä joka ei sopisi yhteen harmaan kanssa… 🙂

 5. Tanja / Ihana Arki

  Meilläkin on kotona paljon harmaata, ja se väri kyllä miellyttää silmää. Lisäksi olen tykästynyt sellaiseen hienostuneeseen beigen, puuterin, kermanvaalean värimaailmaan. Etenkin olohuonetta tekisi mieli päivittää poispäin nykyisestä ja hankkiutua eroon punaisesta tehostevärinä.

  • suvi m

   Juu, minuakin viehättää entistä enemmän myös beige. Silloin 2000-luvun alussa oli se vahva maitokahvibuumi ja silloin meilläkin oli maitokahvin sävyinen tehosteseinä. Nyt viehättää enemmänkin hiekan sävy… 🙂 Hiekka ja harmaa sopivat kauniisti yhteen.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *