Blogit
Valkoinen Harmaja

Haavelista

Sain Padmerinelta mukavan haasteen: postaus niistä asioista, joita olen aikeissa ostaa. Tai pitäisikö sanoa, joista haaveilen tällä hetkellä. Minun piti oikeasti miettiä tätä jonkin aikaa, jotta sain useamman jutun listalle. Kaikki nämä ovat olleet kyllä jo kauan mielessä, mutta ne unohtuvat välillä, koska tarkoituksena on hankkia nämä pikkuhiljaa.

Ensimmäisen jutun keksin kyllä heti, sillä tämä on nyt meille ajankohtaista. Haaveilen nimittäin saunarakennukseen Ulla Koskisen suunnittelemasta My tai Roo -säkkituolista. Käsittääkseni niitä saa sekä Woodnotesin että Adean kokoelmista.

Tuossa olisi niin mukava loikoilla takkakiukaan ääressä! Täytyy vain ensin hankkia se vuodesohva, jotta näkee kuinka paljon tilaa jää säkkituolille. Uskoisin kuitenkin, että se pienempi malli, My, sopii paremmin meidän saunatupaan.

Toinen juttu, joka on myös näin pimeänä syksynä ajankohtainen, on Fatboyn Edison the Grand -valaisin. Se on suuren suuri ”perus pöytävalaisimen” muotoinen lamppu, joka sopii ulkokäyttöön. Oi, sopisi niin kivasti terassille!

Terassille sopisi myös Kartellin Masters-tuolit, joista olenkin kirjoittanut jo täällä. Ne hankitaan varmasti jossain vaiheessa. Lukumäärä on vielä arvoitus, mutta terassille kuitenkin.

Näiden lisäksi olisi kiva joskus kotiuttaa Jielden valaisin valkoisena meidän työhuoneeseen. Se sopisi sinne täydellisesti.

Voisin laittaa tämän ”nakin” eteenpäin Paulalle Garderobiin ja Anna M:lle Pihkalaan. Olkaa hyvät, tytöt! 🙂

Ai niin, piti vielä toivottaa kaikki uudet lukijat lämpimästi tervetulleeksi! Teitä on tullut mukava määrä viime aikoina. 🙂


kuvat: Sisustuksen Koodi, Fatboy, Kartell

Kommentit (21)

  1. Pihistä – panosta: Granitin Tetra vs. My / Roo säkkituoli – Valkoinen Harmaja

    […] Ulla Koskisen Adealle ja Woodnotesille suunnittelemia Roo ja My istuimia. Listasin sellaisen omalle haavelistallekin vuonna 2011. Pidän kovasti istuimen muotoilusta: se näyttää samaan aikaan rennolta ja tyylikkäältä. […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *