Blogit
Valkoinen Harmaja

Gloria Blog Awards 2012

Tänään on julkistettu jännittäviä uutisia blogirintamalla: nimittäin Gloria Blog Awards -ehdokkaat. Suomen ensimmäisessä Gloria Blog Award -tapahtumassa palkitaan sisustus- ja ruokablogeja yhteensä kuudessa eri kategoriassa. Sisustusblogit palkitaan seuraavissa kategorioissa: Paras sisustusblogi, Kaunein sisustusblogi ja Lukijoiden suosikkisisustusblogi.

Valkoinen Harmaja on valittu ehdolle kahteen kategoriaan: Paras sisustusblogi ja Lukijoiden suosikkisisustusblogi. Voi kuinka iloinen olenkaan, että blogini saa olla ehdolla ja vielä niin mahtavassa seurassa. Kiitos kiitos!

Asiantuntijoista koottu raati valitsee voittajan muista paitsi lukijoiden suosikki -kategoriasta. Elikäs nyt pääsette äänestämään suosikkisisustusblogianne —-> äänestämään tästä, klik! Jos blogini inspiroi sinua, olisi oikein kiva jos kävisit antamassa äänesi Valkoiselle Harmajalle. Äänestäneiden kesken arvotaan Gloria-lehden vuosikertoja.

Voittajat julistetaan Gloria Blog Awards 2012 -gaalassa perjantaina 26.10.2012. Oi vitsi, että on jännää!

Translation:
The nominees for the first Gloria Blog Awards were announced today. There are three categories for interior design blogs: The Best Interior Design Blog, The Most Beautiful Interior Design Blog, and Readers Favourite Interior Design Blog. My blog, Valkoinen Harmaja, is nominated in two categories: The Best Interior Design Blog and Readers Favourite Interior Design Blog. I am very honoured and happy! If you’d like to vote, you can do it here <click>.

Kommentit (34)

 1. Kirsi

  Kiitos ihanasta blogista, ääni lähti sinulle, ehdottomasti:-) Olen seurannut reilu vuoden blogiasi, mutta nolona myönnän todella harvoin kommentoineeni yhtikäs mitään. Mutta siis täällä taustalla seurailen ja samalla omaa kotiani sisustelen (muutimme joulukuussa uuteen kotiin, jonka remontoimme katosta-lattiaan ja vielä viimeisiä sisustus -ja remppajuttuja tekeillä). Samalla kun nyt sain itsestäni irti, että kommentoin, niin kerrotko mikä tuo teidän ruokailupöydän valaisin on ja onko omiaan ison ruokapöydän yllä?
  t. Kirsi

  • suvi m

   Kiitos sinullekin äänestä! Ja tosi kiva, että rohkenit kommentoimaan. 🙂 Myönnän, että itsekin kommentoin liian vähän blogeissa, vaikka niitä ahkerasti seuraankin.

   Meidän ruokapöydän valaisin on Kartellin F/LY. Se on ollut minusta oikein hyvä hankinta (se on ollut meillä jo viitisen vuotta). Valaisee tehokkaasti ja kauniisti.

 2. Riikka/ Vatsasekaisin Kilinkolin

  Kippis ja skool kauniiseen Valkoiseen Harmajaan huimasta ehdokkuudesta!

  • suvi m

   Kiitos paljon! Kippis kippis! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *