Blogit
Valkoinen Harmaja

Eteisen lipaston päällä

Tämän päiväiset järkkäilyt on vieläkin vähän kesken. Tuumasin, että postailisin teille siitä vasta huomenna, mutta laitetaanpas kuitenkin pari kuvaa jo nyt (vaikka iltahämärässä ei ollutkaan ihan parhaat olosuhteet kuvaamiseen).

Vaihdoimme siis makkarin ja eteisen lipastojen paikkaa. Molemmissa oli valkoiset Ikean lipastot; eteisessä ennen Malm ja makkarissa Trondheim. Trondheim on Malmia hiukkasen suurempi ja sopii siksi paremmin eteiseemme. Nyt on tilaa pitää pipot ja hanskat järjestyksessä. Tällä mennään ennen kuin se sopiva 50-luvun kaappi tulee vastaan.

Lipaston päälle on kiva tehdä erilaisia asetelmia. Seinälle kiinnitin maalarinteipillä Therese Sennerholtin kortin ja muutaman oman luomukseni. Yksi näytemosaaikkimattokin jäi tuohon lipaston päälle, mutta luultavasti siirrän sen jonnekin muualle. Ja kuten huomaatte, tuo kukka on vielä juuri ja juuri hengissä. 😉

Järjestelin uudelleen myös eteisen vaatehuonetta sekä työhuonetta, mutta ne eivät ole vielä valmiita. Eli palataan niihin sitten myöhemmin.

Nyt lauantai-illan viettoon! Luvassa ”meksikolaista pizzaa” sitten, kun lapset ovat nukkumassa. Kivaa lauantai-illan jatkoa sinnekin päin!

Kommentit (8)

  1. Hanna

    >Kivalta näyttää!

  2. Anonymous

    >Mä just otin lapsen huoneen seinältä maalarinteipillä kiinnitettyjä juttuja pois. Lähti sitten samalla maali. Jee. Samalla kyllä muistin sen, että kyseistä teippiä ei pitkään kannata seinässä pitää juuri tuon asian takia. Ei sitten tullut aiemmin mieleen 🙁 Ole sä nyt viisaampi kuin mä ja ota ajoissa pois. Nämä olivat pari kuukautta seinässä, maalina oli joku Sadolin. Mä nyt jatkan sitten sintarralinjalla, en tiedä jääkö maaliin sit pahat rasvajäljet. Tuo kehyksetön keveä kiinnitystapa kun vain miellyttää silmää juuri nyt erityisen paljon.Kaunis astetelma sinulla muuten… ja lipastokin sopii paikalleen hirmuisen hienosti.

  3. suvi m

    >Hanna: Kiitti! :)Anonyymi: Voi harmin paikka! Luulisi ettei maalarinteippi kiinnity niin tiukasti… Mutta kiitos vinkistä, täytyy tarkkailla tilannetta silloin tällöin.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *