Blogit
Valkoinen Harmaja

Esittely

Valkoinen Harmaja keskittyy vahvasti sisustamiseen ja kotoiluun modernin ajattomassa hengessä, kodikkuudesta tinkimättä.

Näin syntyy blogin oma tyyli, josta välittyy rentous ja intohimo sisustamiseen.

Olen sisustuksesta ja designista intohimoisesti kiinnostunut päälle kolmekymppinen, kahden lapsen äiti. Perheeseeni kuuluu aviomieheni ja kouluikäisten lastemme lisäksi kaksi kissaa. Asumme meille räätälöidyssä Kannustalon Harmaja-omakotitalossa, jota sisustan modernin ajattomaan henkeen, sopivalla ripauksella kodikkuutta, taidetta ja sisustustrendejä.

Perustin Valkoinen Harmaja blogin vuonna 2010. Sitä ennen kirjoittelin lifestyle-aiheista blogia parisen vuotta. Nykyinen kotimme ”Valkoinen Harmaja” valmistui vuonna 2011 lapsuuden kotikaupunkiimme. Aluksi sisustuspainotteisena raksablogina alkanut blogi keskittyy nykyisin kodin sisustamiseen, pieniin muutoksiin sekä inspiroiviin ilmiöihin. Mukaan saattaa eksyä myös ruoka- ja lifestylejuttuja.

Kaupalliset yhteistyöt

Osa blogiteksteistä on toteutettu yhteistyössä eri yritysten kanssa. Yhteistyöpostaukset tunnistaa maininnasta ”Kaupallinen yhteistyö” sekä avainsanasta ”Yhteistyö” tai ”Kampanja”. Mainostan blogissani vain sellaisia tuotteita, joista itse pidän. Mielipiteet ovat minun omiani. Osa blogikuvissa esiintyvistä tuotteista on saatu kaupallisten yhteistöiden myötä.

Vuosien varrella olen saanut tehdä yhteistyötä monien ihailemieni brändien kanssa. Rakastan erityisesti sisustusstailausten luomista ja ne ovat myös blogin lukijoiden mieluisimpia postauksia. Päätyökseni olen viestinnän ammattilainen, mistä on luonnollisesti hyötyä myös bloggaajan ammatissa. Blogin lisäksi tuotan sisältöä suosittuihin some-kanaviini: Instagramiin, Facebookiin ja Snapchatiin. Lisäksi olen suunnitellut mm. Kannustalolle oman Piha by Valkoinen Harmaja pihatuotemalliston ja koonnut sisustuspalstaa Avotakka-lehteen.

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko kaupallisesta yhteistyöstä? Blogini mediamyyntiä hoitaa 31.10.2017 saakka A-lehtien mediamyynti: mediamyynti@a-lehdet.fi

Mikäli olet kiinnostunut yhteistyöstä 1.12.2017 alkaen tai tarvitset lisätietoja jostain minkä bongasit blogistani – kirjoita minulle: suvimarianne@yahoo.com