Blogit
Valkoinen Harmaja

Esittele blogisi

Ihanaa, pääsiäispyhät alkavat ja minulle se merkitsee lomaa ja kiireettömiä päiviä kotosalla. Ajattelinkin nyt toteuttaa postausidean, joka minulla on ollut mielessä jo pidempään. Pitkän pyhän aikana ehtii varmasti jossain välissä lueskella blogeja ja olisikin kiva löytää uutta luettavaa!

Niinpä kaikki te bloggaavat lukijani saatte nyt pienoisen haasteen: esittele blogisi kommentoimalla tähän postaukseen. Voit kertoa millaista blogia kirjoitat ja mikä sinua inspiroi bloggaamisessa. Muista linkittää, niin minä ja muutkin löydämme helposti blogiisi. Tästä on toivottavasti muillekin iloa pääsiäispyhiksi ja lukulistalle löytyy uusia blogeja. Blogissani käy viikottain keskimäärin 13 000 uniikkia kävijää, joten ehkäpä sinun blogiisi löytyy tätä kautta uusia lukijoita. Ja toki saa vinkata jostain muusta blogista kuin omastaan.

esittele_blogi

Ja lopuksi vielä pieni pyyntö. Blogini muutti tänne meilläkotona.fi -saitille tammikuussa ja huomaan, että linkkejä vanhaan osoitteeseeni löytyy vielä. Jos siis olet linkittänyt Valkoiseen Harmajaan oman blogisi sivupalkissa, muistathan päivitää linkin osoitteeksi: blogit.meillakotona.fi/valkoinenharmaja/

Kiitos!

Innolla odotan uusia blogilöytöjä!

Kommentit (83)

 1. Una

  Heipsan

  Minä kirjoitan jo yhdennettätoista vuotta blogia jossa on sitä sun tätä. Milloin runoja, milloin ikuisuusremonttia, milloin kukkia ja joskus kokkaamistakin… <3

 2. Elina

  Blogini MINI, jossa kirjoittelen lähinnä lapsiin liittyvistä jutuista 🙂

 3. Nina

  Olen seurannut blogiasi pitkään ja kirjoitellut omaani nyt kolme vuotta. Innostuin kirjoittamaan blogia raskaana ollessani ja blogi olikin pitkään vauvapainotteinen. Kunnes lapsi alkoi kasvaa ja muuttua omaksi persoonakseen ja tuntui väärältä kirjoitella hänestä. Sittemmin löysin innostuksen sisustamiseen ja kuin vahingossa aloin kirjoittelemaan siitä blogiini. Nyt blogi onkin sisustuspainotteinen lifestyleblogi, jossa siis edelleen nähdään juttuja lapsestani, mutta pääpiste on sisustamisessa. Tervetuloa seuraamaan!

  http://www.montasyytarakastaa.com

 4. Marru

  Tällaiset postaukset ovat kivoja kun näin lukijanakin saa uusia blogivinkkejä.

  Blogini on lifestyle- ja sisustuspainotteinen. Tervetuloa siis käymään Varvikossa
  http://kotihiirivarvikossa.blogspot.fi

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *