Blogit
Valkoinen Harmaja

Ensimmäiset joulun merkit

jouluista-5666

jouluista-5654

jouluista-5686

jouluista-5663

kotoisaa-5672

Kai sitä voi jo pikkuisen alkaa fiilistellä joulua? Ihan vähän ainakin. Olen kaivanut esiin meidän joulukynttelikön ja ensimmäisen leikko-amarylliksenkin ostin. Nyt maljakossa on jo tosin toiset kukkaset (nämä kuvat ovat viikon takaa). Ensimmäiset joulutortutkin olemme jo ehtineet leipoa.

Oikeasti arki on tällä hetkellä niin kiireistä etten ole vielä oiken edes tajunnut kuinka lähellä joulukuu alkaa jo olla. Innoissani kuitenkin odotan joulua ja kaikkia perinteitä mitä siihen kuuluu. Tunnelmallisia iltoja, joulun perinneherkkuja ja etenkin rauhallista yhdessä oloa.

P.S. Harmittaa kovasti, että kynttelikön yksi ”kynttilä” on rikki, eikä polttimoon saa valoa. Toivottavasti tuo on mahdollista korjata… Pidän niin paljon Design House Stockholmin lempikyntteliköstäni.


Translation: First signs of Christmas in our home.

Kommentit (6)

 1. Jenni / big mamas home

  Tuo kynttelikkö on ihan superkaunis. Himot iski heti. Mistä voisi löytää samanlaisen?
  Meillä joulu on myös alkanut hiipiä kotiin. Osasyynä on parin viikon loma ja ylimääräinen aika. Vaikka sitäkin syö kotosalla täsmäohjuksen lailla lattioita pitkin konttaava ihanpiantaapero, joka on myös osasyynä siihen, että pöytäkuusi sai muuttaa asumaan ihan vähän korkeammalle, kuin mihin se oli aluksi suunniteltu.

  • suvi m

   Kynttelikkö on Design House Stockholmin, eli kannattaa tsekata verkkokaupat, jotka myyvät tuota merkkiä. En ole kyllä ihan varma valmistetaanko tuota kynttelikköä enää, sillä siinä on kuulemma ollut paljon sähkövikoja (kuten omassanikin).

   Teilläpä on siellä ihanaa seuraa jos tuollainen pieni konttaaja siellä hääräilee. 🙂

 2. Emilie

  Ihanan näköistä lämpimien sävyjen harmoniaa. Mistä nuo tyynynpäälliset ovat kotoisin?

  • suvi m

   Ruskea samettityyny ja tummasininen pilkullinen tyyny ovat Linumin ja tuo luonnonvalkoinen mustilla kuvioilla on Vitran koristetyyny. 🙂

 3. Sanna Inspired by love

  No todellakin voi! <3

  • suvi m

   <3

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *