Blogit
Valkoinen Harmaja

Ensimmäinen äitienpäivä uudessa kodissa

Tänään on vietetty äitienpäivää. Meillä se alkoi esikoisen halauksilla ja kuiskauksilla ”Hyvää äitienpäivää” heti seitsemän jälkeen. Pienet paketit tuotiin sänkyyn ja niistä paljastui söpöjä, omin pikkukätösin väkerrettyjä taideteoksia. Mieheltä sain uuden objektiivin kameraan (50 mm, 1:1.8) ja sitä piti heti testata.

Ensimmäinen otos uudella objektiivilla
Tauluja ei ole vielä kiinnitetty vaan ne saavat nojata rennosti seinään
Aamukaffit ja Mankun leipoma kakku, johon pikkusormet ehtivät ensimmäiseksi
Hyvin nukuttu yö uusissa lakanoissa – lahjakääreet vielä lattialla
Lasten lahjat: itseistutettu kukka esikoiselta ja pienemmältä keittiörätti, jossa komeilee pikkuneidin kädet

Vietiin kukkia isomummulle ja mummulle. Turun mummulle lähti terveiset videon ja kuvan muodossa, ja tietenkin puhelinsoitto päälle.

Illalla grillattiin omalla hiekkapihalla ja nyt menen laittamaan lapset nukkumaan. Ihana päivä!

Hyvää äitienpäivää!

Kommentit (9)

 1. suvi m

  >Saila: Kyllä, luit oikein. 🙂 Keittiörätti oli kyllä tosi kiva idea! Ei sitä vaan meinaa raaskia ottaa käyttöön. Myöhästyneet äitienpäiväonnittelut sinne!Laura: Kiitos, kiva kuulla, että olette sitä mieltä. 🙂 Kyllä näin muutaman viikon asumisen jälkeenkin tuntuu tämä pohja oikein hyvältä ratkaisulta. 🙂 Neliöitä on yhteensä jotain 150 (en muista ihan tarkkaa lukua).Toivottavasti saatte unelmatalonne! :)MJ: Hauska kuulla! Keittiörätti on kyllä hyvä idea! Myöhästyneet äitienpäiväonnittelut sinnekin! :)Anonyymi: Oi, ihana kommentti! 🙂 Meinasin kirjoittaa jotain niistä maalin tahrimista käsistä, mutta ajattelin jättää sen lukijoiden huomattavaksi. 😉 Siinä jääkiekon ja talon maalaamisen välissä mies tuon kakun pyöräytti. :)johanna: Maalin tahrimat kädet ovat kyllä hauska kontrasti kakun leipomiselle. :)Ja juu, meillä on juuri talon (tai oikeastaan saunarakennuksen) maalaus käynnissä. Täytyy tarkistaa tuo talon kokonaispinta-ala, mutta se on jotain 150 m2…Toivottavasti teillä menee kaikki asiat putkeen ja pääsette aloittamaan rakentamisen!

 2. Laura

  >Onko siis se 150m2 se asuinpinta-ala vai se kerrosala? vai miten ne nyt menikään. Mutta siis se joka merkitään pienempänä neliömääränä 🙂

 3. satu

  >Voi kun sait Ihanat lahjat lapsilta1 ne niitä parhaita.munkin veljen poika Niko oli tehnyt äitille käsikorun,savi kupin tarhassa ja Lauralta sai kukkien siemeniä omilla rahoilla ostettuja!Ja Talonne on Ihana!!!!!

 4. suvi m

  >Laura: n.150 on asumispinta-ala, kokonaisala on jotain 162 m2 (nämä ovat minun muistin varaisia lukuja, mutta sinnepäin kuitenkin).satu: Lasten lahjat on niin suloisia! Niitä on ihana saada! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *