Blogit
Valkoinen Harmaja

Ensiaskeleet joulun tunnelmaan

Kaupallinen yhteistyö: Hobby Hall

Ihailen ikkunasta kuinka helmiäisen, huurteinen utu peittää aamuisen nurmikon ja talojen katot. Pakkasaamun aurinko saa kuuran kimaltelemaan. Kai nyt voi jo alkaa pikkuhiljaa virittäytyä jouluisiin tunnelmiin. Samoin kuin luonto henkii talven tulosta, alan minäkin lisätä kotiin vienoja viitteitä joulusta. Ensimmäiset glögit, tunnelmallinen kausivalaistus, kynttilät ja talviset tekstiilit. Loin ensimmäisiä askeleita jouluun Hobby Hallin kotistailauksessa.

hobbyhall-joulu-4839

hobbyhall-joulu-5075

hobbyhall-joulu-4866

hobbyhall-joulu-4910

hobbyhall-joulu-5019

hobbyhall-joulu-4884

hobbyhall-joulu-4925

hobbyhall-joulu-4983

hobbyhall-joulu-4896

hobbyhall-joulu-5069

hobbyhall-joulu-4996

hobbyhall-joulu-5061

hobbyhall-joulu-4989

Valitsin kotiin kauteen sopivia tuotteita* Hobby Hallin kodinosastolta. Olohuoneesen sopivan jouluista tunnelmaa luovat talviset tekstiilit: neulotut Chunky- ja Duo-koristetyynyt, suuri beige lampantalja, pehmoinen Familonin torkkupeitto sekä tietysti ihana, villainen Laura-lettineulematto, johon ihastuin erityisen paljon! Matto on niin kaunis (ja edullinenkin), että tekisi mieli kotiuttaa se meille pysyvästi.

Kattovalaisimen tilalle asensin Hydra-valoriipuksen, joka tuo vahvasti jouluista tunnelmaa. Iittalan Aalto-vaasissa on kauteen sopivia kukkasia ja kynttilät loistavat niin Nappulakynttilänjaloissa kuin Polarin Venla-lyhdyssä, johon voi bioetanoli-säiliön ansiosta sytyttää myös suuremman liekin. Vielä kupilliset kuumaa glögiä ajattomista Iittalan Teema-mukeista ja jouluisia herkkuja kippohin (piparit Kastehelmi-kulhossa ja fudge-palat Candy-lasipurkissa), niin ihana jouluinen tunnelma on taattu.

hobbyhall-joulu-5102

hobbyhall-joulu-5137

hobbyhall-joulu-5141

hobbyhall-joulu-5160

hobbyhall-joulu-5120

hobbyhall-joulu-5347

hobbyhall-joulu-5192

hobbyhall-joulu-5319

hobbyhall-joulu-5154

hobbyhall-joulu-5109

Joulun henkäys ulottuu myös makuuhuoneen puolelle. Rakennan mielelläni erilaisia asetelmia kodin tasoille. Yksi lempikohteistani on makuuhuoneen oven vieressä oleva tarjoiluvaunu, jonka päälle laitoin Nappulat sekä House-lyhdyn. Lyhtyihin voi kynttilän sijaan tehdä myös pieniä asetelmia; nyt laitoin hortensian oksan suuremman House-lyhdyn sisälle. Seinällä aiemmin olleen peilin korvasin peura-seinäkoristeella.

Sänkyyn petasin harmaan Lina-pellavapussilakanasetin. Suuri, valkoinen lampaantalja sopii niin matoksi kuin sängynpäälle petausta viimeistelemään. Sängynpäädyn päälle syntyi jouluinen asetelma peuranpää-pöytäkoristeesta sekä pienemmästä House-lyhdystä. Vanhaan lasipulloon sujautin jouluisen punaisen oksan.

Tämä aika ennen joulua on juuri parasta. On ihanaa fiilistellä joulukautta pikkuhiljaa ja kiireetön odottamisen tunnelma on se, josta nautin erityisesti. Otan ensi viikolla haltuuni Hobby Hallin Instagram-tilin, jossa jatkuvat joulufiilistelyt. Kurkkaahan myös sinne!

Kaupallisessa yhteistyössä // My styling sponsored by:

hobbyhall_logo

* tuotteet kuvauslainassa

Kommentit (23)

  1. Anna

    Hei,
    Lettimattoa näkyi löytyvän vaaleampaa ja tummempaa sävyä, kumpiko väri näissä kuvissa on?

  2. Anno-uutuudet meidän kodissa – niitä saa jo! – Valkoinen Harmaja

    […] Hobby Hallin Koodi-sarjan villaiseen Laura-lettimattoon niin paljon, että hankin sen omakseni sisustusstailauksen jälkeen. Nyt yhdistin mattoon Susanna Venton Annolle suunnitteleman Myrtillus-malliston […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *